Foto: Vida Press
Latīņamerikāņu dziedātājam Rikijam Mārtinam ceturtdien jāstājas tiesas priekšā, atbildot uz viņa māsas dēla Denisa Sančesa izvirzītajām apsūdzībām incestā, proti, 21 gadu vecais puisis apgalvo, ka onkulis Mārtins veicis ar puisi seksuālas darbības septiņu mēnešu garumā, ziņo "Mail Online".

50 gadu vecais dziedātājs, kurš jau izsenis ir atklāts gejs un jau piecus gadus ir precējies ar mākslinieku no Zviedrijas, ceturtdien uzrunās Puertoriko tiesu nama tiesnesi, atbildot uz savas pusmāsas Vanesas dēla apsūdzībām incestā.

Kā izriet no tiesas materiāliem, 21 gadu vecais jaunietis apgalvo, ka Rikijs Mārtins ilgāk nekā pusgadu bijis ar viņu seksuālās attiecībās. Jaunietis centies no viņa šķirties, taču Mārtins šķiršanos neesot pieņēmis un vairākkārt slapstījies ap Sanceša dzīvesvietu. Mārtins arīdzan esot "lietojis daudz alkohola un narkotiku". Pēc puiša iesnieguma Mārtinam noteikts aizliegums tuvoties Sančesam.

Ja jaunieša teiktais par incestuālām attiecībām tiks pierādīts, pēc Puertoriko likumiem dziedātājam draud pat 50 gadu ilgs cietumsods. Pats Mārtins 3. jūlijā vietnē "Twitter" rakstīja, ka ir nepatiesi apsūdzēts, bet viņš ir gatavs tiesā cieņpilni atbildēt ar faktiem. Sīkāk neko viņš nevar komentēt.

Stāstā ir arī otra puse, proti, Mārtina advokāts Mārtijs Singers tabloīdam "Mail Online" paudis, ka persona, kas iesniegusi apsūdzības, cīnās ar dziļām garīgās veselības problēmām: "Rikijs nekad nav bijis iesaistīts seksuālās attiecībās ar savu radinieku. Apsūdzība ir ne tikai nepatiesa, bet arī pretīga. Mēs visi ceram, ka šis jaunietis saņems viņam tik steidzami nepieciešamo palīdzību, bet visvairāk mēs ceram, ka šī lieta vienkārši tiks noraidīta no tiesneša puses," komentē dziedātāja advokāts.

Runājis ir arī Rikija Mārtina vecākais brālis Ēriks, kurš "Facebook" tiešraidē sacīja, ka viņu radiniekam tik tiešām ir garīga rakstura problēmas, un notiekošā dēļ ģimene no viņa pat novērsusies. Brālis piemetinājis, ka māsasdēlam ir arī krimināla sodāmība, jo viņš savulaik draudējis nogalināt kādu sievieti.

Vēl kāda sieviete, Denisa Sančesa kolēģe, publiski izteikusies, ka arī cietusi no puiša – viņš kļuvis ar sievieti apsēsts, vajājis un draudējis nogalināt.

Rikijs Mārtins pats ir četru bērnu tēvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!