Foto: LETA/Publicitātes foto

Leģendārais hokejists, tagad treneris Sandis Ozoliņš pērnvasar pēc sešu gadu draudzēšanos apprecējās ar modeli Inu Avlaševiču, kura nu ir Ozoliņa kundze un dāvājusi viņam trešo dēlu. TV šovā "Kad viņas satiekas" Ina atklājusi, kad, kur un kā izteikts bildinājums.

"Man ļoti patika, ka viņš nerīkojās klišejiski, bet atrada to savu veidu. Tas bija ļoti emocionāls, ļoti īpašs mirklis," – tā par Sanda Ozoliņa bildinājumu izsakās viņa kundze Ina Ozoliņa.

Izrādās, bildināšana notikusi viņas meitas Vivjenas klātbūtnē. Vivjena nāca pasaulē viņas attiecībās ar miljonāru Aināru Pauniņu.

"Sandis mani kādu vakaru uzaicināja pastaigāties, kas it kā nebūtu nekas īpašs, bet viņam tāda rīcība nav raksturīga. Es parasti esmu tā, kas ierosina visas kopīgās aktivitātes. Tā nu mēs visi aizgājām uz parku, runājāmies par ikdienišķām mājas lietām, bet es kaut kā jutu, ka šoreiz viņam ir tāds filozofisks noskaņojums," liktenīgo dienu atceras Ozoliņa. Sākotnēji Sandim izvērtusies saruna ar meitu, bet pēc tās nometās ceļos un lūdza Inu kļūt par viņa sievu.

Kā stāsta skaistule, emocijas plūdušas aumaļām, un arī meita esot no priekiem bļāvusi pa visu parku. Ozoliņa kundze slavē sava vīra izvēlēto ceļu – arī tādā brīdī kā nākamās sievas bildināšana viņš nerīkojās kā citi, bet savā veidā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!