Foto: Instagram.com/oabramovich/
Lielu interneta lietotāju ievērību izpelnījusies krievu modele Olga Abramoviča jeb vienkārši Oļa (attēlā). Viņas "Instagram" foto blogam ir vairāk nekā 1,3 miljoni sekotāju, kas nebeidz vien jūsmot par meitenes daili.

Kā jau daudzas skaistules, arī Oļa slavu kaldinājusi ar sociālo tīklu starpniecību, dokumentējot savas gaitas foto blogā. Tiesa, ziņas par daiļavas privāto dzīvi ir ļoti skopas – zināms vien tas, ka viņa ir 26 gadus veca un ka viņa agrāk dzīvojusi Permā.

Šī iemesla dēļ skaistā Oļa tiek dēvēta par vienu no noslēpumainākajām Krievijas "Instagram" modelēm, taču sabiedrību tas, šķiet, neuztrauc – viņas publicētie foto pasaka vairāk nekā tūkstošiem vārdu.

Tajā pašā laikā Oļa, kuras atpazīstamība izplatījusies arī ārpus dzimtās zemes robežām, izpelnījusies arī neķītreles slavu. Izdevums "The Daily Mail" vēsta, ka "Instagram" tīkls vairākkārt izdzēsis skaistules publicētos momentuzņēmumus, jo tie bijuši pārāk pikanti un draiski.

Oļas foto blogs ir īstens deserts tiem, kam patīk skatīties uz pieticīgi tērptu blondīni, kura iemūžināt uz gleznaina fona, un, kā liecina daiļavas lielais fanu pulks un fakts, ka katra viņas publicētā bilde kļūst par īstu sensāciju, tādu nav mazums.

Tā kā Oļas dzīvi apvij noslēpumainības plīvurs, dažādi mediji sākuši pētīt, kā viņai izdevies kļūt atpazīstamai un piesaistīt tik daudz fanu. Publiskajā telpā uzvirmojusi versija, ka viņa apzināti veido sev reklāmas kampaņu.

Savukārt interneta komentētāju viedoklis ir gandrīz viennozīmīgs – labāk skatīties uz Oļas pikantajām bildītēm, nevis rakņāties viņas privātajā dzīvē.

Четыре дня черно белой осени в Перми

A photo posted by Оля Абрамович (@oabramovich) on Oct 19, 2016 at 5:03am PDT

А за окном ☔️

A photo posted by Оля Абрамович (@oabramovich) on Oct 14, 2016 at 1:50am PDT

🌊 океан 🏄🏼‍♀️ серф ❤️ 🙌🏻 Кто собирается на Бали ? ☀️

A photo posted by Оля Абрамович (@oabramovich) on Oct 5, 2016 at 9:03am PDT

#осень🍂

A photo posted by Оля Абрамович (@oabramovich) on Sep 21, 2016 at 2:49am PDT

Have a nice day 😘💦

A photo posted by Оля Абрамович (@oabramovich) on Sep 10, 2016 at 3:16am PDT

The last Friday of summer😐 Are you ready to start to miss these sunny days?

A photo posted by Оля Абрамович (@oabramovich) on Aug 26, 2016 at 11:05am PDT

Хорошего дня 😘

A photo posted by Оля Абрамович (@oabramovich) on Aug 10, 2016 at 3:02am PDT

🍇

A photo posted by Оля Абрамович (@oabramovich) on Aug 4, 2016 at 6:00am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!