Foto: Privātais arhīvs
2022. gada jūnijā popmūzikas princese Britnija Spīrsa iestūrēja savā trešajā laulībā – par viņas vīru kļuva krietni jaunākais irāņu izcelsmes modelis Sems Ašgari. Šonedēļ Ašgari Losandželosas ielās manīts bez laulības gredzena, savukārt pati dziedātāja devusies atpūtas ceļojumā ar citu vīrieti, raksta tabloīds "Mail Online".

29 gadus vecais Spīrsas laulātais draugs Sems Ašgari ceturtdien Losandželosas ielās pamanīts bez laulības gredzena pirkstā, kurš tur iepriekš bija. Tikmēr Spīrsa šobrīd bauda saulainas pludmales priekus, iespējams, Meksikā. Ceļojumā viņa devusies ar privāto lidmašīnu kopā ar savu senu draugu un mendžeri Keidu Hadsonu.

Britnija savā "Instagram" profilā publicē laimes pielietus un jautrus brīžus no ceļojuma kopā ar Hadsonu. "Mail Online" arīdzan vērš uzmanību uz kādu viņas video, ko dziedātāja publiskoja marta sākumā – tajā viņa apcerēja "labos laikus Meksikā, pirms es apprecējos".

Jāpiebilst, ka Sems Ašgari pēdējo kopbildi ar sievu publicēja 14. februārī, apsveicot Britniju Valentīndienā, savukārt Britnijas kontā pēdējā laikā redzama tikai viņa viena (dejojam un izrādot kleitas) vai viņa kopā ar menedžeri. Spīrsas sekotāji jau pauž aizdomas, ka dziedātāja savā trešajā laulībā nav laimīga vai tā pat ir uz izjukšanas sliekšņa.

Spīrsa ar modeli un fitnesa treneri Ašgari ir kopā kopš 2016. gada. 2021. gadā, kad dziedātāja atbrīvojās no tēva aizbildniecības varas, Spīrsa ar viņu saderinājās. Pieteicās arī mazulis, taču dziedātāja piedzīvoja spontāno abortu. 2022. gada jūnijā pāris apprecējās. Britnijas vīrs ir 12 gadus jaunāks par viņu – Britnijai ir 41 gads, vīram 29.

Ašgari ASV pilsonību ieguva 2012. gadā, abi dzīvo Spīrsas iegādātā villā Losandželosā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!