Foto: Tomass Lukomskis

Dziedātāja un radio meitene Liene Ušakova, pazīstama arī kā Ļena Ušakova, Liene Brikouska un Seksīgā Lee (attēlā), pozējusi Latvijas uzlēcošajai fotomākslas zvaigznei – Tomasam Lukomskim. Abu sadarbības rezultātā radušās bildes, kurās īpaši spilgti atklājas Liene sievišķīgā būtība.

"Fotografēšana notika pie Lienes mājās. Mēs jau sen runājām par sesiju, bet viņa nedaudz baidījās par to, vai sadarbība izdosies. Centos viņu pārliecināt un iedvesmot, sakot, ka viss būs super," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta fotogrāfs.

Abiem ar Lieni bijusi ideja radīt nedaudz provokatīvas bildes, kas pasvītro Lienes spēcīgo sievišķību, atgādinot tautai to, ka arī jaunā mamma var būt labā sportiskajā formā un izskatīties iekārojama.

Galu galā viss izdevies perfekti. Bildēšana ilgusi vien stundu, bet rezultāts izdevies izcils - fotogrāfijās Liene izskatās fantastiski.

"Sākumā bildēt bija nedaudz bailīgi, jo mums ar Lieni nebija pietiekami laika, lai iepazītos, papļāpātu par dzīvi un idejām. Vienmēr jau ir kaut kāds uztraukumus, vai bildes izdosies lieliski. Parasti es bildēju "uz sitiena", nepētu nekādus paraugus, nemēģinu atdarināt citu darbus.

Viss atkarīgs no laika, noskaņas, emocijām un kameras pogas nospiešanas īstajā brīdī," skaidro Tomass. Mākslinieks gatavs bildēt Lieni vēl un vēl, jo sadarbība izvērtusies izcili veiksmīga.

"Liene atzina, ka esmu viens no diviem fotogrāfiem, kuri viņai ļoti patīk, un vēlas sadarboties vēl. Un arī es varu teikt, ka viņa kā modele ir ideāla," gandarīts bilžu autors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!