Foto: Kadrs no video

Starp Latvijas Televīzijas dziesmu un izpildītāju konkursa "Supernova" dalībniekiem šogad ir arī Markus Riva, kurš fanus iepriecinājis ar īpaši romantisku pārsteigumu – videoklipu dziesmai "This Time", kas tapis Rundāles pilī.

Kā vēsta Rivas pārstāve Santa Kola, jau dziesmas izdošanas laikā tika uzsākta gatavošanās romantiskā videoklipa filmēšanai — improvizētai kāzu ceremonijai vienā no skaistākajiem Latvijas vēsturiskajiem arhitektūras objektiem Rundāles pilī.

Videoklipā populārais izpildītājs iejuties līgavaiņa lomā, bet viņa līgavas loma uzticēta dizainerei Ramonai Lazdai, ar kuru Markum izveidojusies jau ilgstoša sadarbība.

"Video ir stāsts par divu cilvēku attiecībām līdz atbildīgākajam brīdim dzīvē, kad tiek savienotas kopā divu cilvēku dzīves un to turpmākie ceļi. Bet ne vienmēr viss notiek tik gludi kā romantiskās filmās. Līdz ar to, noskatoties klipu, varoņu liktenis lidz galam netiek atklāts - vai viņi paliek kopā, vai tomēr iet katrs savu ceļu – tas ir katra skatītāja iztēlē", stāsta Markus.

Sestdien, 10. februārī, Markus Riva ar šo kompozīciju piedalīsies konkursa "Supernova" pusfinālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!