Foto: Publicitātes foto

Jau vēstīts, ka konkursam "Supernova" šogad pieteikts rekordliels dziesmu skaits – 130. To vidū arī kādas pavisam jaunas grupas lolojums, kurā trīs puiši balkānu-angļu akcentā. Grupa piedāvā noskatīties savu video klipu arī "Delfi" lasītājiem.

Kā pavēstīja apvienības "Parnish Good" dalībnieki, viņi grupu izveidoja pirms apmēram diviem gadiem un šogad cierē arī uz lielo "Eirovīziju", tāpēc savu skaņdarbu "Just blending" iesnieguši vietējās atlases konkursam "Supernova".

"Parnish Good" sastāvā darbojas trīs talantīgi mūziķi, kuri meklē pilnīgi jaunu, atšķirīgu mūzikas skanējumu. Tā spēlē unikālu akordeona skaņu mūsdienu stilā kombinācijā ar basgitāru un bungām.
Koncertu vajadzībām apvienība izveidoja populāru dziesmu kaverversijas, taču puiši arī paši raksta savu mūziku un vārdus.

Tā tapis potenciālais hits "Just blending", kas iesniegts "Supernovas" konkursam. Dziesmas pamatā ir īstā trenda meklējumi. Galvenais varonis balkānu-angļu akcentā, atrodoties savā muzikālajā laboratorijā miksē trendus, pielaikojot tos arī uz sevis. Klipā varonis sarunājas ar savu iekšējo balsi, šļakstās ar trendu miksli, bet beigu beigās dziesmas izskaņā paliek pats pie savām personīgajām vērtībām, proti, ar akordeonu rokās. Noskaties video!

Jāpiebilst, ka līdz šā gada beigām dziesmu un izpildītāju iekļūšanu "Supernova 2022" televīzijas pārraidēs noteiks LTV izvēlētā žūrija, vērtējot dziesmas uzbūvi – oriģinalitāti, aranžējumu, vēstījumu, atbilstību mūsdienu tirgus tendencēm, kā arī dziesmas un konkursa dalībnieka iespējas un potenciālu konkurēt starptautiskajā popmūzikas tirgū, izpildītāja vokālās spējas, personību un iepriekšējos sasniegumus nozarē, arī potenciālu gūt sasniegumus nākotnē.

"Supernovas" šovi TV ēterā būs vērojami februārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!