Foto: Publicitātes foto

Viens no Latvijā populārākajiem komiķiem Jānis Jarāns (attēlā) pieņēmis TV3 seriāla UgunsGrēks veidotāju uzaicinājumu un jau tuvākajās sērijās pievienosies skatītāju iemīļotajiem varoņiem.

Šīs nedēļas sākumā skatītāju vērtējumam tika nodota seriāla 11. sezona, un, kā vēsta TV3 sabiedrisko attiecību pārstāve Marta Zandersone, pirmā sērija piesaistījusi rekordaugstu interesentu loku - 324 000 skatītāju.

Jaunākajā UgunsGrēka sezonā aktieru loks ir palicis vēl kuplāks - jau vēstīts, ka komandas sastāvam pievienojusies aktrise Māra Mennika, bet tuvākajās sērijās gaidāmi vēl trīs aktieri - Aigars Vilims, Jānis Jarāns (attēlā) un Poļina Orlova.

"Esmu pagodināts un priecīgs atkal strādāt ar saviem televīzijas kolēģiem - esmu atgriezies pie savas ģimenes," par iespēju filmēties priecājies Jarāns, kura atveidoto varoni - Jezupa mātesbrāli, policistu Induli Strautiņu, televīzijas skatītāji pirmo reizi sastaps 28. janvārī. 

Indulis jau desmit gadus ir atraitnis. Atklājot vairāk par Induļa personību, kļūs skaidrs - kad viņš uztraucas, sāk stostīties un raustīt valodu. Tas jo spilgti izpaužas mirkļos, kad Indulis komunicē ar sievietēm, kas viņam patīk.

55 gadus vecais Zigmārs Bergmanis, kura lomas atveidotājs būs Valmieras drāmas teātra aktieris Aigars Vilims, arī seriāla varoņiem pievienosies 28. janvārī. 

Zigmārs  piecas reizes bijis precējies un šķīries, kā arī parūpējies par kuplu bērnu skaitu. Pašlaik Zigmārs bēguļo un izvairās no alimentu maksāšanas, tāpēc oficiāli nestrādā. Tāpat Zigmārs ir piecas reizes sēdējis par dažādām sīkām zādzībām un laulību afērām. Kopumā savas dzīves laikā viņš cietumā pavadījis jau aptuveni 10 gadus.

Trešā jaunā UgunsGrēka komandas biedrene ir līdz šim daudz pieminētā Helēnas un Donāta meita Aņa. Aņečka ir skolniece, kura vēlas kļūt par modeli un iet savas mātes pēdās. Aņu atveido 13 gadus jaunā meitene Poļina, kurai nav līdzšinējas aktrises pieredzes, bet potenciāls par tādu kļūt ir liels. Aņas aktrises dotumus ikviens skatītājs varēs novērtēt jau 3. februāra vakarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!