Foto: Publicitātes foto

TV3 raidījuma Nekā personīga žurnālists Jānis Krēvics (attēlā) sekojis vairāku sabiedrībā zināmu cilvēku piemēram un pieteicis maksātnespēju.

Izdevums Privātā Dzīve vēsta, ka Krēvica maksātnespējas process - bankrota procedūra, uzsākta šī gada janvāra izskaņā, un to izskata Tukuma rajona tiesa.

Tāpat izpētīts, ka uzņēmuma datu bāzē Lursoft ievietota informācija, kas liecina - pērnā gada nogalē žurnālists atbrīvojies no sev piederošajām daļām divos uzņēmumos.

Novembra sākumā viņš šķīries no 32 procentiem daļu SIA Red Dot Media, kas veido raidījumu Nekā personīga, bet nedaudz vēlāk Krēvics atbrīvojies no SIA 5 kaķi, kam viņš līdz šim bija vienīgais īpašnieks. Tiesa, SIA Red Dot Media viņš ir saglabājis valdes priekšsēdētāja amatu.

Pats Krēvics komentārus par savām darbībām ar uzņēmumiem nav sniedzis, bet portālam Pietiek.com viņš paskaidrojis, ka maksātnespējas pieteikums "saistīts ar t.s. labajos laikos uzņemtām saistībām, kuras šobrīd diemžēl vairs nespēju pildīt".

Tāpat jau vēstīts, ka arī polittehnologs un žurnāla Playboy jaunais redaktors Jurģis Liepnieks, būdams "tipisks latviešu idiots", iespējams, pasludinās personisko maksātnespēju, bet akciju sabiedrība Reverta šobrīd no viņa pieprasa vairāk nekā pusmiljonu latu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!