Foto: Publicitātes foto
Ceturtdienas, 15. novembra, vakarā skatītāju novērtējumam tika sniegta populārā šova "Lauku sēta" izšķirošā epizode, kurā tika noskaidroti finālisti. Tapa zināms, ka par galveno balvu sacentīsies trīs brašas dāmas – jau iepriekšējā sezonā iepazītā Eva, "lielā"Sanita un Zane. Mājās devās "mazā" Sanita.

Šīs nedēļas lielais uzdevums bija gan emocionāli, gan arī fiziski smags. Meitenēm nācās sadalīt cūkas kautķermeni un kaut un noplucināt vistu, kā arī krāmēt akmeņus.

Dāmas izlozēja, kāds darbs katrai pie cūkas sadalīšanas būs jāveic. "Lielajai" Sanitai bija jānotīra un jānosvilina spalvas, Evai – jānogriež galva un kājas, Zanei – jāizņem iekšas, bet "mazajai" Sanitai – jāatdala aknas, plaušas un sirds.

Tāpat arī katrai bija jānokauj, jānoplucina un jāiemarinē divas vistas. "Mazajai" Sanitai nemaz negāja viegli. Puņķi mijās ar asarām, tomēr viņa spēja sakopot spēkus, lai šo darbu paveiktu.

Nākamais pārbaudījums bija akmeņu kraušanas spēle, savukārt nedēļas čaklīša un sliņķa izsludināšana šoreiz gāja secen. Tā vietā meitenes sacentās dubļu stafetē, kas tad arī izšķīra, ka mājās dosies "mazā" Sanita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!