Foto: Publicitātes foto
TV3 lielā svētdienas šova "Izklausies redzēts" ceturtā sezona skatītāju vērtējumam tiks nodota 25. februārī, un īsi pirms projekta starta atklāti arī tie, kuri šosezon pieņēmuši izaicinājumu piedalīties šovā.

Muzikālais šovs desmit nedēļu garumā ļaus ikvienam izbaudīt aizraujošus priekšnesumus, dziedāt līdzi iemīļotām dziesmām un novērtēt Latvijā iecienītu mākslinieku pārsteidzošās pārvērtības.

Kā vēsta TV3 pārstāvji, pasaules slavenāko zvaigžņu ādā iejutīsies dziedošās aktrises Raimonda Vazdika un Veronika Plotņikova, kā arī dziedātājas Aija Vītoliņa un Evilena Protektore. Dāmām pievienosies seriāla "Svešā seja" un Liepājas teātra aktieris Edgars Pujāts, operdziedātājs un aktieris Juris Jope, multimākslinieks Nauris Brikmanis un dziedātājs Atis Ieviņš.

"Man ļoti patīk šova "Izklausies redzēts" dalībnieku sastāvs – esmu iepazinies ar brīnišķīgiem un apdāvinātiem māksliniekiem, ar kuriem kopā aizvadīsim foršas un piedzīvojumiem bagātas 10 svētdienas. Viņu spēja iejusties tēlā, mainot balss tembru, un grima mākslinieku meistarīgais darbs brīžiem balansē uz fantāzijas robežas. Tas viss šķiet tik nereāli!" priecājies raidījuma "Izklausies redzēts" vadītājs Renārs Zeltiņš.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!