Foto: Publicitātes foto
Mīlestības mēnesī februārī izvēloties filmas, ar kurām kavēt brīvos brīžus, ierasto trilleru vietā cilvēki nereti dod priekšroku kam nedaudz romantiskākam un liriskākam.

Arī populārā televīzijas raidījuma Precamies!?! vadītāja un skaistumkopšanas salona BB Binnija īpašniece Binnija Ārberga (attēlā), iesakot savas mīļākās filmas, atklāj, ka ir neglābjama romantiķe un liela daļa viņas iecienītāko kino darbu pārstāv tieši romantiskās drāmas žanru.

Binnijas mīļākā filma ir režisora Džona Maktīrnana darbs Tomasa Krauna afēra. "Filma ir dzirkstoša, pavedinoša un reizē ļoti romantiska. Tās stāstā saskatu arī kaut ko no sevis, jo arī mani reizēm daudz kas kaitina un apnīk. Tad es metos adrenalīnā.

Filmas galvenā varone [aktrise Renē Ruso] ir skaista, eleganta un gudra sieviete, kurai ir tāds pats pretspēlētājs [Pīrss Brosnans]. Kairinoši," filmu raksturo Binnija.

"Ar aizturētu elpu skatos arī joprojām aktuālo filmu Pastaiga mākoņos, ko ik pa laikam noskatos vēl un vēl. Šajā kino darbā mani patiesi fascinē augstās ģimeniskās vērtības un vīrišķība, kas mijas ar netveramu sievišķību, eleganci un mīlestību pret savu zemi. Tas ir apbrīnojami un bezgala mīļi," priecājas uzņēmēja. 

Tāpat Binnija atzinīgi vērtē leģendāro režisora Ridlija Skota meistardarbu Hannibals: "Sers Entonijs Hopkinss ir viens no maniem favorītcilvēkiem. Tieši manieres ir tas, kas mani aizrauj šai filmā. Roma, operas, gurmānija, mākslas vēsture. Te ir tā reize, kad es ar visu sevi esmu "sliktā" pusē." 

Savukārt no pašmāju kino darbiem raidījuma Precamies!?! vadītāja uzteic visiem zināmo režisora Jāņa Streiča filmu Cilvēka bērns. "Filma asociējas ar bērnību, laukiem, blēņām, pirmo mīlestību un patiesumu. Šajās sajūtās gribas atgriezties atkal un atkal," nosaka Binnija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!