Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 6. novembra, vakarā LNT skatītājiem bija iespēja sekot līdzi aizraujošajai cīņai par traktoru šovā Lauku sēta, kas pamazām tuvojas finiša taisnei un kļūst arvien spraigāka.

Četrus šovā palikušos dalībniekus gaidīja nelāgs pārsteigums - lauku sētā atgriezās jau šovu pametušies Edgars un Zigurds, kuri tagad ir atpūtušies un ar svaigiem spēkiem var mesties cīņā.

Arī brašais Maigonis (attēlā) bija parūpējies par pārsteigumu - kad tapa zināms, ka divi vecie kolēģi atgriežas, viņš lūdza atļauju šovu veselības problēmu dēļ pamest. Andis zināja stāstīt, ka iepriekšējā naktī dzirdējis Maigoni vaidam.

"Viņam reāli sāp tās iekšās. Tur nebija nekāda imitēšana," skatītājiem stāstīja Andis, kurš uzskata, ka sāpes izraisījusi baļķa staipīšana.

Pats Maigonis atklāja, ka viņam šogad veikta operācija, kuras laikā izgriezta niere, un, lai gan līdz šim viņš varēja veikt dažādus darbus un rosīties lauku sētā, cimperlīgā saimnieka neizlēmības dēļ daudzkārt cilātais smagais baļķis pielicis punktu viņa gaitām šovā.

Lai gan viens no dalībniekiem no šova bija izstājies labprātīgi, izbalsošana netika atcelta, un pēc podu dauzīšanas ar Edgaru mājup devās arī švītīgais Didzis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!