Foto: Sputnik/Scanpix
Šonedēļ karstas diskusijas aizsākušas baumas, ka "Pirmā kanāla" ("Первый канал") populārākā ētera personība Andrejs Malahovs varētu pamest telekanālu.

Savas veiksmīgās karjeras laikā Malahovs vadījis dažādus projektus, bet kopš 2005. gada viņa vārds neatraujami saistīts ar ļoti populāro un kaislību pārpilno šovu "Lai runā!" ("Пусть говорят").

Vairāki Krievijas mediji šīs nedēļas sākumā steiguši vēstīt, ka Malahovs pēc 25 tur nostrādātiem gadiem varētu pamest "Pirmo kanālu", un tas radījis lielu satraukumu viņa fanu vidū.

Saskaņā ar portāla "Rbc.ru" ("РБК") rīcībā esošo informāciju, kas iegūta no anomīmiem avotiem, Malahovs gatavojas sākt darbu telekanāla "Krievija 1" ("Россия 1") pārraidē "Tiešais ēters" ("Прямой эфир"), kuru līdz šim vadīja Boriss Korčevņikovs.

Kā iemesls tam, ka Malahovs varētu aiziet no populārā sarunu šova, tiek minētas viņa nesaskaņas ar kādu no "Lai runā!" veidotāju komandas.

Tiesa, kā norāda ziņu portāls "Meduza", pagaidām oficiāla apstiprinājuma šīm ziņām nav. Malahova pārstāvis Aleksejs Mindels atzinis, ka "viņam ļoti nepatīk ziņas, kas parādījušās presē", bet "Krievija 1" pārstāvji runas pa Malahova iespējamo darba vietas maiņu nav apstiprinājuši, aizbildinoties, ka šobrīd visa vadība ir atvaļinājumā, tāpēc "šobrīd tas fiziski nevar notikt".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!