Foto: Publicitātes foto

No 22. aprīļa kanālā "STV Pirmā!" ēterā būs redzams jauns raidījums, kura vadītāja – Dagmāra Legante-Celmiņa.

Sievietes iedvesmojošajam projektam dots nosaukums "Kā Tev iet?", kas turklāt tiks vadīts attālināti.

Tajā ik reizi viņa sazvanīsies un uz sirsnīgu sarunu aicinās kādu sabiedrībā zināmu personību, lai izzinātu, kādas izmaiņas valstī ieviestā ārkārtas situācija radījusi viņu ikdienā? Ar ko nākas samierināties, vai gluži pretēji – kādas jaunas iespējas pavērušās? Kā slavenības izmanto kopā būšanas laiku ar savējiem un kādas atziņas guvuši?

Kā portālu "Delfi" infomē televīzijas pārstāvji, pirmajā sarunu raidījumā Dagmāra sazināsies ar TV un radio personību Baibu Sipenieci–Gavari, kur dalīsies ne tikai vērtīgos ieteikumos, kā ģimenes lokā pārdzīvot pašizolāciju, bet arī atklās amizantākos savas dzīves notikumus.

Tāpat Talsu pusē zvanu no Dagmāras gaidīs populārais mūziķis Intars Busulis, kurš skatītājiem parādīs savu lauku "svētnīcu" un pastāstīs, ka nemaz nav bijis apbēdināts par ārkārtas stāvokļa pagarināšanu, jo beidzot no sirds izbauda iespēju atpūsties un būt kopā ar savu ģimeni.

Sarunu raidījumā "Kā Tev iet?" Dagmāra ar saviem draugiem ik reizi runās par attiecībām, bērniem, sadzīvi, naudu un emocijām. Netrūks arī praktiski ieteikumi, kā vērtīgi pavadītlaiku mājas un, protams, sirsnīgs humors, jestri uzdevumi un amizanti izaicinājumi.

Dagmāras vadītais raidījums pirmo ēteru piedzīvos trešdien, 22. aprīlī, pulksten 22:35 kanālā "STV Pirmā!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!