Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 26. oktobra, vakarā šovā Saimnieks meklē sievu pēdējie trīs brašuļi izdarīja gala izvēli. Sev tīkamākas līgaviņas izvēlējās Egils Langovskis, Alfrids Lipovskis un Jānis Kauķis. Kamēr izvēlētās pauda patiesu sajūsmu, mājās braucēju sirsniņas atkal lūza.

Egils savas divas daiļaviņas pēdējā kopīgajā rītā modināja ar paša ceptām pankūkām. Pēc tam kompānija devās jaukā ekskursijā pa vietējās apkārtnes interesantākajām vietām. Egils pirms izvēles izdarīšanas izmantoja īpašu iespēju aizvest Elīnu randiņā bez kameru klātbūtnes, cerībā, ka meitene tā vairāk atvērsies.

Alfridu pēdējā rītā gaidīja īpaši skaists pārsteigums. Kamēr saimnieks ar Velgu brokastoja, Irīna bija devusies gleznot, iemūžinot mākslas darbā kādu no Alfrida saimniecības stūrīšiem. Alfrids pēdējā dienā izmantoja iespēju aizvest uz randiņu Irīnu. Velga tikmēr labprāt izravēja saimnieka puķu dobes un izcili tika galā ar vecākā dalībnieka uzdevumu "uztaisīt atrakciju gultā".

Kauķa sētā cīņa par saimnieka sirdi pēdējā dienā izvērtās īpaši spraiga. Kā atklāja Sandra, viņa no paša rīta izmantojusi iespēju ielavīties saimnieka istabā, kur abi mazliet pabučojušies.

Arī viņas konkurente Dana nedomāja piekāpties - pastaigas laikā ar saimnieku viņa centās pārliecināt puisi par to, ka nav liela naudas tērētāja un pieticīga dzīve ar mīļoto viņai būtu pa prātam. Tiesa, sieviete atklāja, ka viņai ir meitas, kuru dēļ viņa nevarētu uzreiz pilnībā mainīt dzīvi un pārvākties pie Kauķa.

Sērijas noslēgumā visiem trim brašuļiem nācās veikt gala izvēli. Pirmais sirdsdāmu izvēlējās Egils. Šova džentlmenis izvēlējās Zani, atzīstoties, ka pašam ir ļoti smagi vienu no jaukajām meitenēm sūtīt mājās.

Nākamais izvēlējās Kauķis, kurš jau iepriekš atzinās, ka lēmumu pieņemt neesot bijis viegli. Puisis tomēr izvēlējās simpātisko gaišmati Sandru. Meitene par šo lēmumu bija neviltotā sajūsmā - Sandra steidza apķert Kauķi un laimīgi spiegt.

Tikmēr Dana, kura bija gaidījusi, ka saimnieks izvēlēsies viņu, pameta Kauķa sētu sirdssāpēs. Meitene sprieda, ka saimnieks rīkojies nepareizi, jo nav klausījies sirdsbalsij, bet vadījies pēc aprēķina.

Kā pēdējais izvēli izdarīja vecākais dalībnieks. Alfrids izvēlējās Velgu. Otru no dāmām - trauslo un ēterisko Irīnu - viņš uzaicināja vēlāk paciemoties Cirmas pagastā kā labu draudzeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!