Foto: Mango

Dziedošās dvīņumāsiņas Ana un Katrīne Drozdovičas (attēlā) izmēģinājušas savus spēkus arī kino lauciņā – viņas radījušas īsfilmu Apple Pie jeb Ābolu pīrāgs, kurā viena no māsiņām piecu minūšu laikā nomušī kādu puisieti.

Īsfilmu Apple Pie māsiņas uzņēmušas studiju ietvaros - abas māsiņas studē otrajā kursā RISEBA, kur apgūst audiovizuālo mediju mākslu, kas nozīmē televīzijas un kino filmu režisēšanu un producēšanu.

Filmiņu māsas ne tikai uzņēmušas, bet arī pašas tajā darbojas kā aktrises. Sižeta līnijas pamatā ir vecais labais stāsts par vīrieti, sievieti un ābolu. Tā ieturēta retro noskaņās un ierunāta angļu valodā.

Māsiņu atveidotā filmas galvenā varone nepilnu piecu Ābolu pīrāga minūšu laikā paspēj izbaudīt romantisku pikniku ar kādu puisi, salasot tajā ābolus, no kuriem vēlāk tiek pagatavots pīrāgs.

Apliets ar indi, kāds gabaliņš tiek arī puisim, kurš, to apēdis, saļimst turpat pie galda. Galvenā varone novelk mirušajam puisietim pulksteni un noliek to atvilktnē pie jau krietnas čupiņas līdzinieku.

Par māsiņu veikumu jau atzinīgi izteikušies meiteņu atbalstītāji, nosaucot Ābolu pīrāgu par varen interesantu un ēstgribu rosinošu filmiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!