Foto: Publicitātes foto
Sestdien, 13. martā plkst. 20:40 ar 7. sezonu TV3 atgriežas sirsnīgais un skatītāju iemīļotais ģimenes šovs "Es mīlu tevi, Latvija!"

Arī šajā sezonā raidījumu vadīs Artūrs Skrastiņš, bet komandu kapteiņu lomās iejutīsies apburošā Jana Duļevska un šarmantais Valters Krauze. Viņi stāsies viens otram pretim, lai noskaidrotu, kura komanda šosezon izrādīsies erudītākā, attapīgākā un, protams, arī saliedētākā.

Raidījums skatītājus priecēs desmit sestdienas pēc kārtas, kuru laikā satiksim sabiedrībā iemīļotas personības, uzzināsim nedzirdētus faktus par Latviju, smiesimies un dziedāsim līdzi, portālam "Delfi" teic TV3 komanda.

Šogad pirmo reizi studijā nebūs klātienes skatītāju, taču spēles dalībniekiem būs iespēja veikt zvanu kādam no skatītājiem – spēles ekspertiem, kuri pirms raidījuma ir pierādījuši savu erudīciju un kvalificējušies eksperta lomai, atbildot uz visdažādākajiem jautājumiem par Latviju.

Tāpat šogad īpašāka kā citus gadus būs ģeogrāfijas spēle – spēles dalībniekiem būs jāspēj pēc fotogrāfijām atpazīt aizvadītā gada iemīļotākās apskates vietas Latvijā un parādīt tās kartē. Jaunumi gaidāmi teātra un kino sadaļā, jo arī šī nozare ir piedzīvojusi jaunas vēsmas. Vēl tiks pārbaudīta spēles dalībnieku erudīcija mēmajā šovā.

Ar muzikāliem priekšnesumiem priecēs mūziķi Jānis Zvirgzdiņš jeb Džulians, Jānis Kalniņš, Andris Grīnbergs, Valters Sprūdžs, Antra Kūmiņa, Kristīne Pastare, Mārtiņš Strods.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!