Trešdienas, 28. novembra, vakarā skatītāju vērtējumam tika nodots kārtējais šova Gandrīz ideālas vakariņas raidījums – šonedēļ tajā piedalās pieci dažādu nodarbošanos un dzīves uzskatu pārstāvji, tāpēc spriedze viņu starpā jūtama pat otrpus televizoru ekrāniem.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka otrdienas raidījumā izcēlās pamatīgs konflikts starp raidījuma varoņiem - modes blogerim Denisam Ševeļovam (attēlā) pie sirds negāja ciemiņu uzvedība, un viņš to arī necentās slēpt.

Trešdienas raidījumā raibā kompānija, kurā bez modes blogera ir arī multimākslinieks Frīdis, friziere Kristīne un producents Oskars, devās viesos pie ceļojuma blogeres Sanitas, un arī šajā ciemošanās reizē netrūka spraigu momentu.

Vakars sākās neierasti - pirms sēšanās pie galda Sanita saviem viesiem bija sarūpējusi atraktīvu izklaidi, izveidojot maršrutu pa Rīgu un liekot ciemiņiem bez pašas līdzdalības apmeklēt viņas Latvijā dzīvojošos ārzemju draugus, kas šova dalībniekiem uzdeva āķīgus jautājumus par dažādām Eiropas valstīm.

Šis labi domātais pārsteigums pa jokam saniknoja Denisu, kurš neslēpa, ka dienā pirms vakariņām speciāli nav ēdis un cerējis, ka mielošanās sāksies tieši sešos, bet maltītes vietā viņam jājoņo pa pilsētu.

Arī Kristīnei, kura šajā raidījumā garos, brūnos matus bija piesegusi ar īsu, blondu parūku, nepatika izklaide, jo viņa pati ir no Jūrmalas un Rīgas kāpņutelpās nejūtoties labi.

"Es gribu ēst," gluži vai katrā no pieciem kontrolpunktiem čīkstēja Deniss, un arī Frīdis pievienojās viņa kritiskajai attieksmei un sūdzējās par sarežģītajiem jautājumiem, uz kuriem normāliem cilvēkiem atbildes nav jāzina.

Tiesa, kamēr viesi nikni un izsalkuši klejoja pa Rīgu, Sanita turpināja rosīties virtuvē un priecājās, ka ciemiņi pēc tam varēs izbaudīt patīkamu maltīti, bet Deniss, kurš jau no raidījuma aizkadra balss - aktiera Artūra Skrastiņa - paguvis izpelnīties kritiskākā raidījuma dalībnieka titulu, domāja citādi.

Jau no paša vakara sākuma Sanitas miteklī Denisam nekas nepatika - ienākot pa namdurvīm, viņš saniknojās par to, ka pie ieejas liek vilkt čības, nevis ļauj vakaru baudīt savos apavos. Ne mazāk modes blogeri saniknoja tas, ka jāgaida uz Oskaru, kurš bija nokavējis ne tikai izklaidi, bet arī vakariņas.

Arī par ēdieniem Deniss lielā sajūsmā nebija, uzsverot, ka ēdienus notiesāt viņam liek pieklājība, kas daudziem citiem viesiem pietrūks, bet par vienīgo patiesi garšīgo ēdienu no daudzajiem Sanitas sarūpētajiem dažādu tautu gardumiem atzina marinētus gurķus. Tāpat Deniss turpināja sūkstīties par pārējiem šova dalībniekiem.

"Šī kompānija man ir pārbaudījums. Iespējams, esmu pārāk snobisks, un liktenis man šos cilvēkus ir devis, lai es sevi uzlabotu. Vai arī otrādi - lai parādītu, ka ar mani viss ir kārtībā. To rādīs laiks," vērtēja Deniss.

Pārējie viesi vakara gaitā aizmirsa skraidīšanu pa lietu ar tukšiem vēderiem un, ne bez dažādu alkoholisko dzērienu palīdzības, pamazām atsila, un baudīja vakaru, bet modes blogeris turpināja īgņoties līdz pat raidījuma izskaņai. 

Tas bija redzams arī vērtējumā - Frīdis un Kristīne Sanitas sarūpēto vakaru novērtēja ar deviņām ballēm, Oskars blogerei ielika desmitnieku, bet Deniss uzskaitīja visu, kas viņam nepatika - uzkodu, pamatēdienu, starpēdienu, saldējuma piedevas un briesmīgo izklaidi - un vakaru novērtēja ar piecām ballēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!