Foto: Publicitātes foto

Pamazām finiša taisnei tuvojas Kanāla 2 šovs Jaunā talantu fabrika, un, lai gan ilgu laiku neviens no dalībniekiem stabilas līdera pozīcijas nebija guvis, tagad, šķiet, tas ir noticis – jau trešo reizi pēc kārtas koncertā uzvaras laurus plūc Pāvels Fomkins (attēlā).

Pirmdienas, 28. oktobra, vakarā dalībniekiem bija dots grūts uzdevums - viņiem bija ne tikai kārtējo reizi jāapliecina, ka viņi prot dziedāt, bet arī jāpierāda, ka paši spēj radīt dziesmas.

Tiesa, daži dalībnieki plinti krūmos bija metuši pat nepamēģinot un izvēlējušies kolēģu sacerētās dziesmas - Ilzīte izpildīja Edgara Gusta komponēto dziesmu Starp diviem krastiem, par ko saņēma 31 punktu.

Ar savām kompozīcijām koncertā startēja Aminata, kuras drosmi žūrijas novērtēja ar 37 punktiem, Dāvis, kurš gan saņēma tikai 26 punktus un Kramiņa atziņu, ka šis ir bijis "krimināls numurs", un Edgars, kuram žūrijas pārstāvji ielika 32 balles.

Elizabete bija izvēlējusies izpildīt savu un mīļotā puiša kopdarbu, kas tika novērtēts ar 34 punktiem, bet Kristīne Šomase uz skatuves kāpa ar kompozīciju Cel mani tā, kurai viņa pati radījusi mūziku, bet kolēģis Edgars Gusts - vārdus. Šomasei žūrija piešķīra 37 punktus.

Ravita žūrijas un skatītāju simpātijas mēģināja iekarot ar sava mentora, vokālā pedagoga Edgara Kramiņa rotaļīgo dziesmu Liepu laipa, tomēr dziesmas izvēle viņu neglāba - lai gan no žūrijas viņa saņēma 30 punktus, skatītāju atbalsts nebija pietiekams, un otrdienas vakarā Ravita sēdīsies uz izbalsošanas svītras.

Tāpat nepaveicās Ievai, kura uzstājās ar savu dziesmu Ir pagājusi nakts - žūrija atzina, ka meitenes sniegums bijis vājš, un viņa saņēma 30 punktus. Kramiņš atzinās, ka viņam priekšnesuma laikā gribējies palīst zem galda, un arī skatītāju simpātijas meitenei neizdevās gūt, un viņa pievienosies Ravitai izbalsošanā.

Absolūtas žūrijas un skatītāju simpātijas šoreiz atkal izdevās iekarot Pāvelam - viņš izpildīja vienu no divām šova laikā tapušajām dziesmām, saņēma visaugstāko žūrijas novērtējumu - 40 punktus - un, pateicoties skatītāju atbalstam, izcīnīja arī orģināldziesmu koncerta pirmo vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!