Foto: AFI

Februāra izskaņā pie televīzijas skatītājiem pēc ilgākas pauzes atgriezīsies šovs Dejo ar zvaigzni. Gatavojoties jaunajai sezonai, kurā savas dejošanas iemaņas izrādīs krietns pulciņš sabiedrībā zināmu cilvēku, DELFI Izklaide piedāvā ielūkoties kadros no iepriekšējo šovu sezonām.

Pirmā Dejo ar zvaigzni latviešu versijas sezona pie televīzijas skatītājiem nonāca 2007. gadā. Tās vadīšana bija uzticēta aktrisei Agnesei Zeltiņai un dejotājam Valērijam Mironovam, bet starp dejotājiem redzējām tādas populāras personas kā Zani Vaļicku, Žaklīnu Cinovsku, Solvitu Āboltiņu, Mariju Naumovu, Roberto Meloni un citus.

Šajā šovā plašāka sabiedrība arī uzzināja par tādiem dejotājiem kā Ieva Kemlere, Valdis Škutāns, Laura Kosīte, Viola Abramova un, protams, šarmantā Aleksandra Kurusova, kura kopā ar dziedātāju Lauri Reiniku (abi attēlā) arī triumfēja pirmajā deju sacensībā.

Otro Dejo ar zvaigzni vadīja pirmajā sezonā iepazītā tirdzniecības centra Alfa vadītāja Iveta Feldmane, kura atvadījās no darba un no lietišķas biznesa sievietes dzīves mīļu prāt metās šovbiznesa aizraujošajā pasaulē, un Valters Krauze.

Šajā sezonā, kas sākās 2008. gada februārī, deju placī virpuļoja Dagmāra Legante, dziedātāja Aija Andrejeva, kura gan tolaik vēl bija vienkārši Aisha, viņas kolēģe Linda Leen, politiķe Ingrīda Circene, modeļu biznesa pārstāvis Agris Blaubuks, kurš šovā tik cieši sadejojās ar Lauru Kosīti, ka abi vēlāk apprecējās, un citi.

Uzvaras laurus otrajā sezonā plūca spēkavīrs Raivis Vidzis un Viola Abramova. Abi deju placī bija radījuši tik saskanīga pāra iespaidu, ka tolaik pat tika trītas mēles, ka abus saista kas vairāk par koleģiālām attiecībām.

Trešajā Dejo ar zvaigzni sezonā, ko vadīja Jana Duļevska, Valters Krauze un Juris Šteinbergs, skatītāji varēja novērtēt dziedātājas Ellas, stilistes Danas Dombrovskas, aktrises Santas Didžus un citu dejošanas iemaņas, bet uzvaras laurus 2010. gada pavasarī plūca aktieris Ainārs Ančevskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!