Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 9. martā, skatītāju vērtējumam tika nodota kulinārijas raidījumu cikla Esi gardēdis kārtējā pārraide, kurā savas iemaņas ēdiena gatavošanā kopā ar jauno raidījuma vadītāju Gundegu Skudriņu demonstrēja uzņēmēja Binnija Ārberga (abas kopā attēlā).

Raidījums tika aizvadīts 8. marta jeb Starptautiskās sieviešu dienas ietvaros, un tā gaitā Skudriņa un Ārberga pagatavoja īpašu piparkūku desertu, kā arī jūras asara un dārzeņu sainīšus.

Tāpat dāmas paguva pievērsties nelielai sieviešu un vīriešu savstarpējo attiecību analizēšanai, paužot viedokli, ka mūsdienu sievietes primārais uzdevums ir būt sievišķīgai un iekārojamai, ļaujot par sevi rūpēties vīriešiem.

Šo uzskatu abas sievietes ilustrēja arī ar gadījumiem no dzīves, atklājot, ka, lai gan labi spēj pašas saviem spēkiem atrisināt arī dažādas tehniskas dabas problēmas, šos jautājumus viņas labprātāk uztic saviem vīriešiem.

Raidījuma noslēgumā, turpinot jau aizsākto tradīciju aicināt ciemos kādu nezināmu viesi, pagatavotā ēdiena baudīšanai pievienojās arī mūziķis Juris Kaukulis, tādējādi pārsteidzot Binniju, kura atzina, ka Kaukulis ir viens no viņas dzīves svarīgākajiem cilvēkiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!