Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 25. februāra, vakarā lieli svētki gaidāmi TV3 krāšņā šova "Izklausies redzēts" faniem – gaisā tiks laista jaunā sezona. Kā sola pārraides veidotāji, pārsteigumu un nebijušu emociju netrūks.

Jau vēstīts, ka šova jaunajā sezonā pieaicināts jauns vadītājs – tas būs Renārs Zeltiņš. Tāpat arī jaunieviesums ir iknedēļas slepenais viesis, kas iejutīsies kāda slavena mūziķe ādā un kāps uz skatuves līdz ar astoņiem pārējiem šova dalībniekiem.

Šosezon pārvērtības vairāku nedēļu garumā piedzīvos un ne tikai pasaulslavenus hitus, bet arī Latvijā iemīļotas ziņģes izpildīs dziedošais improvizators Nauris Brikmanis no grupas "Dziļi violets", Liepājas teātra aktieris un TV3 seriāla "Svešā seja" varonis Edgars Pujāts, Latvijas roka skaļā balss Atis Ieviņš, kā arī aktieris un Latvijas Nacionālās operas tenors Juris Jope, dziedošās aktrises Raimonda Vazdika un Veronika Plotņikova, "Cabaret" dīva Aija Vītoliņa un uz Latvijas džeza skatuves labi pazīstamā Evilena Protektore.

"Izklausies redzēts" jaunās sezonas pirmajā raidījumā uz skatuves redzēsim raibu kokteili – skatītājus priecēs gan "Čikāgas piecīši", gan Alex no "Opus pro", gan Antonio Banderass, gan Marlēna Dītriha un vēl daudzi citi.

Daudzi skatītāji noteikti būs priecīgi dzirdēt, ka žūrijā nemainīgi redzēsim par mūzikas enciklopēdiju dēvēto Jāni Šipkēvicu pārī ar šarmanto un asprātīgo TV dīvu Janu Duļevsku. Katru svētdienu abiem pievienosies divi citi žūrijas dalībnieki, pirmajā raidījumā tie būs Agnese Rakovska un Ralfs Eilands.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!