Foto: Publicitātes foto

Marta sākumā TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegts jauns un vērienīgs televīzijas projekts Izklausies redzēts jeb slavenību "popiela", kurā astoņi Latvijā populāri un iemīļoti skatuves mākslinieki iejūtas gan dažādu pašmāju, gan ārvalstu dziesmu izpildītāju tēlos.

Katru nedēļu dziedātājas Olga Rajecka, Liene Greifāne (attēlā), Agnese Rakovska un Samanta Tīna, kā arī mūziķi Dainis Skutelis, Ralfs Eilands, Roberto Meloni un aktieris Rihards Lepers pārvēršas līdz nepazīšanai un nereti iejūtas pat pretējā dzimuma ādā.

Gatavošanās iknedēļas raidījumiem ir grūts un laikietilpīgs process, jo māksliniekiem jāpavada vairākas stundas pošoties, lai tiktu sasniegts vēlamais rezultāts. Tiesa, ieguldītais laiks un darbs attaisnojas mirklī, kad šova dalībnieki kāpj uz lielās skatuves.

Iznākot no grimētavas, šova dalībnieki parasti ir pārvērtušies līdz nepazīšanai, un viņu identitātes paslēptas zem pamatīgas grima kārtas, un arī šīs nedēļas raidījums nebūs izņēmums.

Jau vēstīts, ka aizvadītās nedēļas pārraidē uzvaras laurus plūca visnotaļ muzikālais aktieris Rihards Lepers, kurš iejutās īru dziedātāja Šeina Makgovana tēlā, taču šonedēļ šova skatītājiem par prieku uz skatuves kāps Filips Kirkorovs, Boriss Moisejevs, Britnija Spīrsa, Alīša Kīza, Bobs Mārlijs, Gipsy Kings, Rafaella Karra un The Cranberries soliste Doloresa O'Riordana.

DELFI Izklaide piedāvā nelielu atskatu uz trešā raidījuma filmēšanas aizkulisēm, kā arī bildes no ceturtā raidījuma fotosesijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!