Foto: Publicitātes foto
Strauji tuvojas kanāla "STV Pirmā!" veidotā šova "Pati pilnība" fināls, un tā gaidās projekta dalībnieces piedalījušās iedvesmojošā fotosesijā. Tajā tapušie momentuzņēmumi apskatāmi izstādē, kas ar līksmu pasēdēšanu tirdzniecības centrā "Domina Shopping" tika atklāta ceturtdienas, 7. jūnija, pēcpusdienā.

Televīzijas skatītāji jau teju divus mēnešus ir sekojuši līdzi notikumiem šovā, kurā desmit drosmīgas dāmas metās izaicinājumā, lai lauztu sabiedrības stereotipus un aizspriedumus un pierādītu, ka arī apaļīgas sievietes ir skaistas un iekārojamas. Projekta lielais fināls gaidāms nākamnedēļ.

Noslēguma sērijas gaidās ceturtdien tika atklāta drosmīga foto izstāde. Tajā sievietes redzamas apakšveļā, bet savus ķermeņus izrotājušas ar skaļiem vēstījumiem, kas atklāj viņu "problēmzonas" un visai sabiedrībai atgādina – ķermeņa formas ir tikai un vienīgi katra paša ziņā un nevienam nav tiesību otram aizrādīt ne par resnumu, nedz tievumu, "Delfi Izklaidi" informē raidījuma veidotāji.

"Mans ķermenis ir mana darīšana," aizmirst par standartiem un dzīvot īstu, pilnasinīgu dzīvi savā dabas dotajā veidolā sievietes visā Latvijā iedrošina šova "Pati pilnība" dalībnieces.

Kanāls "STV Pirmā!" jau iepriekš raisījis diskusijas un atklāti runājis par neērtām un drosmīgām tēmām, un tāds ir arī projekts "Pati pilnība" un tā ietvaros tapusī foto izstāde. Fotogrāfiju autors ir modes un stila žurnāla "Pastaiga" fotogrāfs Oļegs Zernovs, bet dalībnieces uz tik drosmīgu soli pamudinājusi šova vadītāja, "body positive" kustības vēstnese un iedvesmas bloga "Morethansize" veidotāja stiliste Indra Salceviča.

Foto izstādes atklāšanas pasākumā bija pulcējušās gan "Pati pilnība" dalībnieces un vadītāja Indra, gan eksperti, kuri projekta laikā palīdzēja sievietēm iemīlēt savu ķermeni un pieņemt dabas dotās formas – lielo izmēru modele Tatjana Mackeviča, juriste Ieva Brante, kura šovā dalībnieces iedrošināja izmēģināt spēkus "pole dance", un citi.

Pasākumā dalībnieces demonstrēja vasarīgus tērpus, kā arī veltīja iedvesmojošus vārdus visām Latvijas sievietēm.

Šova "Pati pilnība" fināls gaidāms jau pēc nedēļas – 13. jūnijā, kad tiks noskaidrots, kura no trim fināla dalībniecēm kļūs par modes un stila žurnāla "Pastaiga" vāka modeli un stilistes Olgas Kolotovas, kā arī profesionālā modes fotogrāfa Oļega Zernova vadībā visai Latvijai pierādīs, ka ikviena sieviete, arī apaļīga, ir tā vērta, lai būtu uz žurnāla vāka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!