Foto: DELFI

Oktobrī TV3 skatītāju vērtējumam tiks nodots pērn iemīļotā televīzijas šova Saimnieks meklē sievu otrā sezona, kurā savu otro pusīti nolēmusi meklēt arī pirmajā sezonā iepazītā Magone Burka (attēlā).

Pirmajā raidījumā, kas televīzijas ekrānos būs redzams 11. oktobrī, būs iespēja uzzināt, kuri no desmit vasarā izvēlētajiem saimniekiem saņēmuši visvairāk vēstuļu un iekļuvuši starp tiem pieciem laimīgajiem, kuri ar šova palīdzību, iespējams, atradīs saimnieciskas rokas un mīlošu sirdi.

Starp brašajiem saimniekiem šosezon laimi nolēmusi izmēģināt arī Magone Burka, kuru daudzi televīzijas skatītāji atceras ne tikai no Saimnieks meklē sievu pirmās sezonas, bet arī no cita iepazīšanās projekta - šova Precamies!?!.

Magone ir 32 gadus veca, un iepriekšējās attiecībās viņa pasaulē laidusi dēliņu Robertu. Tiesa, laimīgu ģimenes dzīvi uzņēmīgajai sievietei tā arī pagaidām nav izdevies izveidot - Magonei nepaveicās saimnieku šova pirmajā sezonā, un arī iepazīšanās šovā Precamies!?! ar ilgstošām attiecībām nevainagojās.

To, vai Saimnieks meklē sievu otrajā sezonā Magonei tiks dota iespēja atrast sev piemērotu precinieku, televīzijas skatītāji uzzinās jau oktobra vidū, bet, gatavojoties šova sākumam, Magone piedalījās raidījuma reklāmas filmēšanā, kurā viņa tika uzposta kāzu kleitā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!