Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 27. aprīlī, norisinājās TV3 grandiozā šova Izklausies redzēts jeb slavenību "popielas" pusfināls, kurā triumfēja dziedātāja Samanta Tīna (attēlā), kura iejutās 2012. gada Eirovīzijas uzvarētājas Lorīnas tēlā, izpildot dziesmu Euphoria.

Šī Samantai bija pirmā uzvara šovā, taču viņas triumfs nebija vienīgais pārsteidzošais notikums pusfinālā - tapa zināms, ka finālā par naudas balvu 5000 eiro apmērā sacentīsies tikai četri dalībnieki.

Pusfinālā otro vietu ieguva Roberto Meloni, kurš atveidoja duetu Al Bano un Romina Pauera, trešais palika muzikālais aktieris Rihards Lepers, kurš iejutās Eduarda Hiļa jeb Mistera Trololo tēlā, savukārt ceturto vietu izcīnīja Ralfs Eilands, kurš bija pārtapis par Dženisu Džoplinu.

Piektajā vietā ierindojās Agnese Rakovska, kura atveidoja 4 Non Blondes solisti Lindu Periju, sesto un septīto pozīciju ar vienādu punktu skaitu dalīja Liene Greifāne, kas atveidoja Adeli, un Olga Rajecka, kas iejutās Aksla Rouza tēlā, savukārt pēdējā vietā palika Dainis Skutelis, kas atveidoja Džonu Lenonu.

Apkopojot visu raidījumu rezultātus, tapa zināms, ka lielajā finālā par naudas balvu sacentīsies tikai tie četri dalībnieki, kas kopsummā ieguvuši visaugstāko punktu skaitu, un nākamajā raidījumā, kas būs arī noslēdzošais, cīņu turpinās Ralfs Eilands, Agnese Rakovska, Samanta Tīna un Rihards Lepers.

Visi četri dalībnieki deviņu Izklausies redzēts raidījumu kopsummā ir ieguvuši lielāko punktu skaitu, bet atlikušie četri dalībnieki uzstāsies kā viesi. Fināla reizē vienīgie šova dalībnieku vērtētāji būs skatītāji.

Savukārt pārējie četri dalībnieki, kas netika finālā, būs Izklausies redzēts viesi, turklāt dueti. Fināla reizē gan finālisti, gan viesi paši izdomās, par kādām pasaules slavenām mūzikas zvaigznēm viņi pārtaps.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!