Foto: F64

Pirmdienas, 25. marta, LNT iepazīšanās šova Precamies!?! raidījums guva salīdzinoši plašu rezonansi pašmāju sociālo tīklu lietotāju vidū, jo par galvenās varones sirdi cīnījās sporta žurnālists Ints, kuru atbalstīt studijā pie ieradies populārais dīdžejs Toms Grēviņš (attēlā).

Pirmdienas raidījumā par galvenās varones - 25 gadus vecās studentu servisa darbinieces Anitas no Jelgavas - simpātijām cīnījās trīs puiši: 25 gadus vecais omulīgais Ints bez iepriekšējas attiecību pieredzes, 28 gadus vecais kautrīgais Gatis, kuru viena draudzene pametusi citas meitenes dēļ, un 26 gadus vecais lādzīgais mežstrādnieks Ivo no Straupes, kuru abas iepriekšējās draudzenes piekrāpušas.

Anita, kuras hobiji ir ātrumsacīkstes un hokejs, raidījumā piedalījās jau otro reizi, jo pēc pirmās reizes puisis, kurš meiteni izvēlējās, bez paskaidrojumiem pārtraucis tikties ar piemīlīgo tumšmati.

Par sociālajos tīklos apspriestāko raidījuma varoni kļuva Ints, kurš Latvijas Twitter lietotāju vidū ir gana populāra persona - viņa kontam @vitaamiins seko aptuveni divi tūkstoši cilvēku, kurus puisis regulāri iepriecina ar dažādām asprātībiņām.

Intu, kurš sevi raksturojis kā garlaicīgu un bērnišķīgu, LNT studijā pavadīja un atbalstīja Toms Grēviņš, kurš gādīgi paziņoja, viņa draugam nepieciešama meitene, kura viņu gaidītu mājās no ballītēm, citādi viņš izklaidējas līdz rītam un cilā meitenes.

"Mums ir ļoti svarīgi atrast kādu, kura Intu bišķi pieskatītu, jo tie viņa vientulības gadi ir ieilguši. Viņš ir nevaldāms," paziņoja Toms, kurš arī nevairījās draugu publiski pamācīt, ka viņš vienmēr nobīstas no meitenēm tieši tajā brīdī, kad kaut kas varētu sanākt, tādējādi samulsinot Intu.

"Mums nav citu iespēju, kā nodot viņu gādīgās rokās," par iemesliem, kāpēc draugi Intu atsūtījuši uz šovu, atklāti paziņoja Toms un aizkadrā pavēstīja, ka kompānija nav šovā ieradusies, lai zaudētu.

Tiesa, neraugoties uz Inta runātīgo pavadoni, abu jauniešu saskanīgajām interesēm un ekspertu viedokli, Anita izvēlējās kautrīgo Gati.

Video: Precamies!?! komandas veidota kompilācija ar spilgtākajiem Grēviņa izteicieniem raidījuma laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!