Foto: F64

Pašmāju grupas Credo solists un šova Koru kari 3 Liepājas kora vadītājs Guntis Veits (attēlā) ļoti iecienījis šausmu filmas, bojevikus un trillerus - filmās viņam patīk spriedze un ass sižets. Romantiskās drāmas dziedātājs neskatās.

"Man ļoti patīk šausmu filmas. Filmās novērtēju spriedzi, neparedzamus notikumus, dinamisku notikumu attīstību. Ja dodos garākos pārbraucienos vai kaut kur jālido, šāda tipa filmas un seriāli man ļoti labi palīdz īsināt laiku, ne mirkli nav garlaicīgi.

Pirms nesenā ceļojuma uz Maldivu salām saliku pilnu iPad ar bojevikiem un asa sižeta seriāliem," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Veits. 

"Trīs filmas, kuras man patīk, bet ir gana asiņainas un biedējošas, ir Zāģis, Ceļa gals un Asiņainā Valentīndiena. Šīs noteikti ir vienas no manām mīļākajām šausmu žanra filmām. Zāģim man patīk visas daļas. Man patīk, ka filmā notiek cīņa par dzīvību," stāsta Veits.

"Man patīk filmas, kurās ir uzbrukumi cietumam, bēgšana no tā, lidmašīnas nolaupīšana un tamlīdzīgi sižeta pavērsieni. Protams, man patīk arī cīņas ainas un dažādu triku izmantošana.

Nesen biju uz zinātniskās fantastikas filmu G.I.Joe 2: Atmaksa, kurā galvenajā lomā bija Brūss Viliss. Filma man ļoti patika. Skatījos ar lielu aizrautību.

Patika arī Aizmirstība ar Tomu Krūzu galvenajā lomā, kurā viņš tiek nosūtīts patrulēt uz citu planētu. Ar nepacietību gaidu, kad Latvijā sāks demonstrēt Zāģa režisora jauno veikumu - filmu Tukšaine," atklāj mūziķis.

Ar miegu pēc šādu filmu noskatīšanās Veitam problēmas neesot - viņš guļ saldi un miegs nebūt nav trauksmains.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!