Foto: DELFI

Šonedēļ TV3 skatītāji raidījumā Gandrīz ideālas vakariņas varēja sakot līdzi sabiedrībā zināmu dažādu tautību pārstāvju piedzīvojumiem virtuvē un viesojoties vienam pie otra.

Kā pirmais viesus uzņēma dakteris un bijušās iekšlietu ministres Lindas Abu Meri laulātais draugs Hosams, kurš gatavoja maltīti libāniešu stilā un paguva arī publiski novērtēt latviešu virtuvi.

Otrajā dienā viesi devās ciemos pie bijušās televīzijas "sejas" Lienes Stepenas, kura iepazīstināja ar igauņu virtuvi, trešdien viesus uzņēma čigānu pārstāvis Rinaldo, kurš viesus samulsināja ar publisku scēnu, bet televīzijas producente Natālija Ābola viesiem bija sarūpējusi ballīti un cienastu krievu stilā.

Kā pēdējais galvenā varoņa lomā iejutās karstasinīgais itāļu dziedātājs Roberto Meloni, kurš savus viesus cienāja ar maltīti itāļu stilā - viņš galdā cēla mocarelas sieru ar tomātiem, pastu un citus tradicionālus Itālijas gardumus.

Tā kā Roberto ikdienā gatavo reti, viņš atbildīgajā dienā sazvanījās ar savu mammu, lai konsultētos par dažādiem ēdienu pagatavošanas noslēpumiem, un dziedātāja mamma bija apņēmības pilna acumirklī sēsties lidmašīnā, lai ierastos dēlam palīgā.

Kā izklaidi saviem viesiem Roberto bija sagatavojis muzikālu priekšnesumu, kurā piedalījās arī viņa jaunais skatuves partneris Dzintars Čīča, un arī ciemiņiem nija iespēja nodemonstrēt savas dziedāšanas iemaņas.

Viesi ar jautrajā gaisotnē pavadīto vakaru bija ļoti apmierināti, un Roberto saņēma 38 punktus - tā kā iepriekšējos raidījumos tikpat bija nopelnījis arī Hosams un Liene, uzvarētājs bija jāizvēlas zemāko vērtējumu saņēmušajiem dalībniekiem.

Ābola un Rinaldo visu ļāva noteikt izlozei, un tajā par uzvarētāju kļuva Roberto, kurš varēs doties ceļojumā uz eksotisko Stokholmu.

Pats itālis, sarunā ar DELFI Izklaidi komentējot nedēļu ilgo piedzīvojumu, atzina, ka ļoti priecājas par šādu iespēju - viņš gan pārliecinājies par savām pavāra iemaņām, gan ieguvis vairākus labus draugus, ar kuriem cer kontaktus uzturēt arī nākotnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!