11. maijā plkst. 21.05 kanālā TV3 pirmizrādi piedzīvos pirmais tuvplānu seriāls #VisiMājās, kas ar humoru stāstīs par ikdienu pašizolācijas apstākļos.

Iepazīsties ar seriāla galveno lomu atveidotājiem – Zigi (Nauri Brikmani), Vandu (Elīna Vāne), Robertu (Ainārs Ančevskis), Ilgvaru (Andris Bulis), Līgu (Lelde Dreimane) un Zandu (Ieva Puķe):

Nauris Brikmanis jeb Zigis

Lauku tūrisma uzņēmuma "ZigVanda" īpašnieks un vadītājs, kuram pieder liela visu māja, kur tiek organizēti pasākumi - kāzas un bagātu cilvēku slēgtie vakari. Zigis ir uzņēmīgs, lādzīgs un reizē "lamzīgs" - baidoties atkal kaut ko sajaukt, daudz ko uztic sievai. Izrāda rūpes par to, kā atgūties no pastāvošā haosa ne vien savai ģimenei, bet arī draugiem un paziņām. Iespējams, par daudz uzticas. Nedaudz noguris no pastāvīgās ģimenes klātbūtnes, zaudējot arī realitātes sajūtu, vai pusaudžu dēlam Jānim ir jāiet uz skolu vai nē? Aizstāvot draugu Robertu, iekļūst nepatikšanās pats.

Elīna Vāne jev Vanda

Ziga sieva, aktīva pasākumu vadītāja, kura kā jau ciemā: vada gan kāzas, gan bēres, gan saviesīgus pasākumus. Viņas izjūtas mainās - te priecīga par to, ka nu ir vairāk laika sev, ģimenei, mājai, bet te atkal satraukumā par nākotni. Nepastāvot iespējai neko organizēt, sāk regulēt ģimenes, radinieku un draugu dzīvi. Līdz šim vienmēr pārliecinātā par sevi, taču neviļus parādās bažas, vai ir pietiekoši laba un pievilcīga.

Ainārs Ančevskis jeb Roberts

Vandas māsas Zandas vīrs, jurists ar grāmatveža izglītību un labiem kontaktiem. Atgriezies no ceļojuma jau pēc pandēmijas izsludināšanas, nokļuvis pašizolācijā lauku mājā ar dažiem citiem ceļojuma grupas dalībniekiem. Aiz durvīm Robertam teorētiski ir sasniedzama pievilcīga jauna sieviete Līga, bet vai drīkst? Ne tikai tāpēc, ka ir precējies, bet arī - vai tādā gadījumā viņš nepakļauj sevi vēl ilgākam pašizolācijas periodam? Roberts ir pedantisks un varbūt tieši sievas Zandas haotiskums, viņu ir novedis līdz šai situācijai. Varbūt tieši tas viņam ir kā attaisnojums, ko pats sev izdomājis... Robertam pirmo reizi mūžā ir grūti saņemties, tomēr Ziga uzstājības dēļ, dažkārt atceras arī par saviem tiešajiem darba pienākumiem.

Andris Bulis ir Ilgvars

Sporta skolotājs, aktīva dzīvesveida deklarētājs, krīzes laikā pasniedz arī informātiku un latviešu valodu (Ziga un Vandas dēla - pusaudža klases audzinātājs). Veselīgs dzīves stils arī krīzes apstākļos ir svarīgākais. Ne tikai pats aktīvi sporto, bet burtiski nedod mieru arī citiem. Ilgvaram nepietiek ar to, ka jāapmāca skolēni, viņš, neliekoties ne zinis par atrunām, iesaista arī vecākus. Krīzes laikā tapis arī par latviešu valodas skolotāju, jo īstajai skolotājai nav vairs pacietības iemācīties, kā rīkoties ar datoriem.

Lelde Dreimane – Līga

Friziere, kosmetoloģe, kas turklāt vēl arī atradusi sevī vairākus talantus, kam gan objektīvi nav nekādu pamatojumu, vairāk tas ir "pašpasludinājums" būt zinošanai un profesionālai jebkurā jomā. Pēkšņi uzplaukušas jūtas pret precēto Robertu, ar kuru kopā bijusi vienā ceļotāju grupā un arī atrodas pašizolācijā viesu mājā. Ir ļoti pārliecināta par sevi un jaunajos apstākļos kļūst par "online" konsultanti, daloties padomos, kā sievietēm atgūt pašapziņu.

Ieva Puķe jeb Zanda

Roberta sieva (Vandas māsa), aizrāvusies ar ezotēriku, antropoloģiju, horoskopiem, visu, kas nav laicīgā dzīve. Dzejniece, kas vairāk nodarbojas ar īsto "rindiņu" atrašanu un pierakstīšanu, nekā patiesi vēlas kļūt par ievērojamu literāti. Ir labsirdīga un reizē bieži neklausās citos - ne tāpēc, ka ignorētu vai negribētu klausīties, vienkārši tāpēc, ka šobrīd jau ir jauna doma, jauna ideja, jauns brīdis un tikai tas ir svarīgi. Var taču arī neatsveicināties, sarunu beidzot. Dievina un liela savu vīru Robertu. Uzticas no visas sirds, neskatoties uz acīmredzamām mānīšanām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!