Foto: F64
Svētdienas vakarā šovā "X Faktors" izskanēja vairāki kolorīti un visnotaļ savdabīgi priekšnesumi, kas dedzīgi tika apspriesti sociālajos tīklos, un lielu "dīvāna ekspertu" uzmanību izpelnījās 26 gadus vecā Marita, kura kāpa uz skatuves, lai izpildītu savam vīram veltītu skaņdarbu.

Kā žūrijai skaidroja Marita, viņas pašas sacerētā dziesma pirmatskaņojumu piedzīvojusi kāzās. Sieviete ar kompozīciju vīram solījusi mūžīgu uzticību un mīlestību, kā arī pateikusies par iespēju uzvilkt baltu kleitu un teikusi lielu paldies par visskaistāko no visām dāvanām – abu kopīgo meitiņu.

Daļu skaņdarba Marita izteiksmīgi deklamēja, daļu – izdziedāja. Tiesa, lai gan sieviete bija gaidījusi labākas atsauksmes, pēc priekšnesuma izskanēšanas žūrija savos izteikumos bija piesardzīga.

Tā, piemēram, Reinis Sējāns norādīja, ka Maritai gājis pavisam dulli, savukārt Aija Auškāpa sprieda, ka ne visiem komponistiem vajadzētu pašiem izpildīt savas dziesmas.

Marita no žūrijas saņēma četrus "nē", līdz ar to viņai neizdevās tikt uz nākamo kārtu.

Savukārt komentētāji tviterī lauza šķēpus par to, vai "X Faktors" tiešām ir īstā vieta, kur doties, lai veltītu dziesmu vīram.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!