Foto: DELFI

To, ka populārais TV3 iepazīšanās šovs Saimnieks meklē sievu patiesi var kļūt par iespēju vientuļiem cilvēkiem atrast savu otru pusīti, apliecina jau pirmajā sezonā iepazītie pāri, un arī otrā sezona mainījusi vairāku šova dalībnieku dzīves.

Lai gan lielāko skatītāju interesi izpelnījusies šova vienīgā saimniece Magone Burka, kura šova laikā pat paguvusi ieņemt bērniņu, arī citu saimnieku sētās netrūka kaislības un dzima romantiskas jūtas.

Šova fanu simpātijas viennozīmīgi iemantoja enerģiskais un mākslinieciskais moteļa Sumbrs saimnieks Dagnis Darģis, kurš pēc kopā nodzīvotajām dienām par sev piemērotāko atzina biklo zirgkopi Inesi Sondari (abi attēlā).

Vīrieti apbūra jaunās sievietes kautrība, un viņš atzina, ka Inese ir kā neapstrādāts dimants, kurš prasmīgās rokās varētu kļūt par īstu dārgakmeni. Ineses piesardzība izrādīt savas jūtas un mīlīgā atturība kameru priekšā ir saprotama - viņa neslēpj, ka līdz šim nopietnu attiecību viņai nav bijis.

30 gadus vecā Inese no Jaunmokām sarunā ar DELFI Izklaidi godīgi atzīst, ka viņas dzīvē liela nozīme ir zirgiem, kas arī pagaidām bijuši viņas lielā dzīves mīlestība, tomēr šovā viņa devusies ar mērķi atrast sev vīrieti.

"Pamanīju reklāmu, un nemaz nedomāju sākumā rakstīt, jo esmu kautrīga. Noskatījos vēlreiz video internetā un saņēmos tomēr to izdarīt," stāsta Inese.

Dagni no četru saimnieku pulciņa viņa izvēlējusies gan praktisku apsvērumu dēļ, jo abu dzīvesvietas ir gana tuvu, gan tāpēc, ka viņas uzmanību piesaistījis vīrieša acu skatiens un kaut kas vārdos neaprakstāms.

Līdz šim Inesei nopietnu attiecību nav bijis - lai gan bijuši mēģinājumi tādas izveidot, apstākļi nav ļāvuši tam notikt.

"Man ir tāds dzīvesveids - es nebraukāju uz diskotēkām. Man tādas lietas nepatīk, un arī laika tam nesanāk, tā kā man gluži vienkārši nav kur iepazīties," stāsta Inese un atzīst, ka arī par šovā dzimušajām jūtām paļaujas uz likteni - ja būs lemts, viss sanāks.

To, kā attīstīsies Dagņa un kautrīgās Ineses attiecības, rādīs laiks, bet piektdienas, 20. decembra, vakarā šova Saimnieks meklē sievu fināla sērijā skatītāji uzzinās par spraigiem pavērsieniem Magones un viņas "līgavaiņa" Venta dzīvē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!