Foto: LETA

Nedēļas nogalē Latvijas Televīzijas skatītāju vērtējumam tika nodots jaunais raidījums Lai top!, kas līdz pat Dziesmu svētkiem ik svētdienas vakaru izklaidēs ar dažādu kolektīvu priekšnesumiem un muzikālu sacensību.

Aprīļa izskaņā Latvijas Televīzijas (LTV) atjaunotajā 6. studijā notika pirmā raidījuma Lai top! ieraksts, kurā par negaidītu pārsteigumu parūpējās bijusī Valsts kontroliere Inguna Sudraba (attēlā).

Ieraksta laikā priekšnesumu bija sarūpējuši LTV darbinieki, apvienojoties kopkorī, un pavadīt šo kolektīvu uz klavierēm piekrita pats maestro Raimonds Pauls.

Tā kā neprofesionālajiem dziedātājiem ar ierakstu tik raiti neveicās, priekšnesumu nācās atkārtot vairākas reizes, un Pauls jokojot paziņoja, ka neturpinās spēlēt, ja vien uz skatuves nenāks zālē sēdošā Sudraba un neuzdejos.

Sieviete populārā komponista aicinājumam atteikt nespēja un devās uz skatuvi, kur visus apžilbināja ar īsu, bet elegantu deju, kas televīzijas skatītājiem gan parādīta netika, bet tagad tiek publiskota kā atsevišķs fragments.

Jau vēstīts, ka jaunā raidījuma vadīšana uzticēta Renāram Zeltiņam, kurš televīzijā pieredzi guvis, vadot spēli Sekotāji, bet viņa ekrāna partnere ir žurnāliste Eva Ikstena-Strapcāne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!