Foto: Publicitātes foto

Oktobra sākumā pārmaiņas piedzīvos telekompānijas TV3 veidotā televīzijas spēle Superbingo – kopā ar jau skatītāju iemīļoto Armandu Simsonu turpmāk raidījumu ik svētdienas rītu vadīs Elīna Kokina un Krista Pesecka.

Mango jau informēja, ka viena no Superbingo vadītājām - Mis Latvija 2008 titula ieguvēja Ieva Lase - šovasar pieņēmusi lēmumu darbu TV3 pamest un pārcelties uz dzīvi Dānijā.

Lēmumu par Superbingo vadīšanas pārtraukšanu šoruden pieņēmusi arī populārā TV "seja" Iveta Feldmane (attēlā), kura televīzijas spēles vadīšanas vietā vēlas daudz nopietnāk pievērsties televīzijas raidījumu producēšanai.

Lases un Feldmanes vietā jaunajā sezonā Superbingo skatītājus priecēs jaunas vadītājas - Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes absolventes Elīna Kokina un Krista Pesecka.

Kokina Latvijas Universitātē ieguvusi maģistra grādu un piedalījusies dažādu Eiropas Savienības projektu īstenošanā, kā arī bijusi aģentūras Mis Latvija sabiedrisko attiecību speciāliste un ir māmiņa četrus gadus vecajam dēliņam.

Savukārt Pesecka, kura savulaik popularitāti iemantoja kā šova Latvijas princese pirmās sezonas dalībniece, ir jauna žurnāliste, kura nupat Latvijas Universitātē ieguvusi Sociālo zinātņu bakalaura grādu komunikācijas zinātnē, vadījusi LTV7 raidījumu OK, strādā meiteņu žurnālā Avene, kā arī bijusi modeļu aģentūras Vacatio modele.

Galerijā: Jaunā Superbingo vadītāju komanda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!