Ceturtdienas, 25. aprīļa, vakarā kanālā "STV Pirmā!" startēs šovs "Pati pilnība", kurā drosmīgi runās par sabiedrībā valdošajiem stereotipiem, kas saistīti ar izskatu.

Šova pirmajā sērijā 30 košas un atraktīvas dāmas centīsies pārliecināt žūriju – "Body positive" kustības vēstnesi un bloga "Morethansize.com" veidotāju Indru Salceviču, pašmāju "plus size" modeļu kustības aizsācēju Tatjanu Mackeviču, kā arī modes blogeri, grāmatas "Stils" autoru Denisu Ševeļovu –, ka tieši viņas ir pelnījušas būt to desmit dāmu vidū, kuras uzsāks dalību projektā.

Viņu vidū būs arī Liene no Siguldas, kura šova atlases laikā padalījās ar skarbu pieredzes stāstu – lai tiktu pie mazuļa, jaunajai sievietei nācās lietot hormona preparātus, kuru dēļ viņa pieņēmās svarā pat par 40 kilogramiem. Izskata dēļ viņa vēlāk saskārusies ar diskrimināciju darba tirgū.

"Man teica – tev ir jānotievē, ja gribi šeit strādāt," sāpīgo pieredzi atmiņā atsauks Liene, sakot, ka pēc šīs darba intervijas nav spējusi valdīt asaras un aizvainojumu.

Liene vēlas, lai tie cilvēki, kuri atļāvušies aizrādīt par viņas ārējo izskatu, saprastu, ka viņa ir gatava strādāt un vēlas atgūt pašapziņu. Nu jau astoņus mēnešus Liene ir laimīga mamma savam dēliņam, bet kā sieviete ir sevi pazaudējusi. "Vēlos atgūt sievišķību, gribu atkal sevi mīlēt, būt savam vīram un dēlam pati labākā un skaistākā," saka Liene.

Jau vēstīts, ka projekta "Pati pilnība" mērķis ir parādīt, ka ikviena sieviete, neatkarīgi no vecuma, matu krāsas, figūras vai apģērba izmēra, ir skaista. Un pieņemot sevi, savu ķermeni, pārstājot dzīties pēc iedomātiem ideāliem, sieviete var kļūt vēl simpātiskāka, seksīgāka un iekārojamāka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!