Foto: Publicitātes foto

Seriāla UgunsGrēks faniem laiks uzgavilēt. Pēc ieilgušas pauzes ekrāna sāgā atkal sākas mīlas intrigas, turklāt tajās tiek iesaistīti pat nepilngadīgie varoņi. Helēnas un Donāta atvasi Aņu pavedināt mēģinās Viktors (pāris attēlā), kuru atveidos Pāvels Griškovs – puisis, kuram Latvijas šovbiznesā ir skandaloza slava.

Pēdējo mēnešu laikā UgunsGrēka norišu priekšplānā bija izvirzījušās krimināla rakstura afēras, bet līdz ar pavasara iestāšanos stāstā atkal atdzimst mīlas līnija.

Nupat kā galvenā mīlniece stāstam pievienojusies aktrise Ieva Pļavniece, bet šonedēļ skatītāji iepazina vēl kādu jaunu tēlu – Pāvela Griškova atveidoto Viktoru. Griškova uzvārda piesaukšana liks sajūsmā iemirdzēties acīm visiem skandālu mīļotājiem.

Puisi Latvija atceras kā bēdīgi slavenās grupas Latte dalībnieku. Dziedošā puišu apvienība pirms sešiem gadiem izjuka ar skaļu skandālu, un grupas producents Juris Millers tolaik par trīs jaunajiem censoņiem, kurus starpā bija arī Griškovs, izplatīja baisas baumas.

Millers apvainoja puišus zagšanā, interesē par narkotikām un homoseksuāliem sakariem. Millers paziņoja, ka visi grupas mākslinieki, tostarp Griškovs, Latvijai turpmāk asociēsies tikai ar viņu pašu izdomāto un pašpasludināto "gay band". Īpaši Griškovam producents vēlēja iemācīties dziedāt, jo ar skaistu ģīmīti uz skatuves esot par maz.

Iespējams, seriālā UgunsGrēks skaista seja un skandaloza pagātne būs pat īpašs bonuss. Turklāt Griškova atveidotais varonis būs ne mazāk skandalozs kā paša jaunā aktiera pagātne.

Viktors seriālā ienāk kā sieviešu izmantotājs, kurš strādājis Vadima Felzenbahera kazino par krupjē, taču ticis atlaists no darba, jo šmaucies. Naktsklubā iepazinies ar Helēnas un Donāta meitu Aņu, viņš nolēmis ieprecēties bagātajā Jagudinu ģimenē.

Nepieredzējušās Aņas savaldzināšana Viktoram nesagādās nekādas problēmas. Taču laulībām ar nepilngadīgo meiteni viņam vajadzēs Aņas vecāku atļauju, bet Donāts un Helēna kategoriski iebildīs pret meitas satikšanos ar žigolo tipa vīrieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!