Foto: KAN/eurovision.tv
Vēl tikai nedaudz jāpaciešas, līdz varēsim sekot līdzi vienām no svarīgākajām un arī skatītākajām muzikālajām sacensībām Eiropā – "Eirovīzijas" dziesmu konkursam, kas šogad maijā norisināsies Izraēlā. Īpašā notikuma gaidās plašākai sabiedrībai atrādīti foto, kas ļauj novērtēt, kā izskatīsies lielā skatuve.

Portāls "Eurovision.tv" šonedēļ vēsta, ka "Expo" hallē Telavivā nupat sākusies grandiozās skatuves būvniecība, kuras dizainu veido nopelniem bagātais vācu dizaineris Florians Vīders.

Viņš skatuves dizainu "Eirovīzijai" pirmoreiz veidoja 2011. gadā, kad konkurss notika Diseldorfā, Vācijā. Gadu vēlāk viņš veidoja konkursa skatuvi Baku, Azerbaidžānā.

Savukārt 2015. gadā Vīderam tika uzticēts veidot "Eirovīzijas" skatuvi Austrijā, kur konkurss notika, pateicoties Končitas Vurstas triumfam Dānijā gadu iepriekš.

Arī 2017. gadā Kijevā un gadu vēlāk Lisabonā Vīderam tika uzticēts veidot skatuves dizainu, un šogad viņam šo atbildīgo uzdevumu uzdots paveikt arī Telavivā.

Jau vēstīts, ka pērn "Eirovīzijā" uzvarēja Izraēlas pārstāve Netta. Šogad dziesmu konkursa pusfināli notiks Telavivā 14. un 16. maijā. Lielais fināls būs 18. maijā. Mūsu pārstavji – duets "Carousel" – uz skatuves kāps otrajā pusfinālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!