Foto: F64

Šovā Pelnrušķīte iepazītā atraktīvā un smaidīgā meitene Kristīne Lepnāne (attēlā) šoruden īstenojusi savu sapni par darbu televīzijā – viņa pievienojusies raidījuma Nākotnes parks komandai.

Jau šova laikā un īsi pēc tā Lepnāne neslēpa, ka dalība sacensībā par "Pelnrušķītes" titulu viņai ļāvusi ielūkoties televīzijas darba ikdienā un aizkulisēs, kas jaunajai meitenei šķita tik interesanti, ka viņa savu nākotni nolēma saistīt ar šo jomu.

Arī dažādi eksperti atzina, ka pievilcīgajai gaišmatei ir potenciāls darboties televīzijā, bet šoruden viņai beidzot savu sapni izdevies īstenot - viņai uzticēts vadīt LTV7 raidījumu Nākotnes parks.

"Tas viss sanāca pilnīgi nejauši. Pirms dažiem mēnešiem mani uzrunāja raidījuma veidotājs Uģis Kočars, sakot, ka meklē brīvu un pozitīvu cilvēku raidījuma vadīšanai. Uzaicināja mani izmēģināt spēkus Nākotnes parka sadaļā par tehnoloģiju jaunumiem," žurnālam Kas jauns stāstījusi jaunā "TV seja".

Meitenes pati nekāda lielā tehnoloģiju eksperte vis neesot, tāpēc pat pēc iepazīšanās ar scenāriju viņai gadījušās dažas kuriozas pārteikšanās, bet jaunā darba dēļ viņa sākusi rūpīgāk sekot līdzi raidījumā atspoguļotajām tēmām.

Šobrīd Lepnāne studē Banku augstskolā un paralēli studijām un darbam bauda attiecības ar ekspremjera Viļa Krištopana dēlu Kristapu, kura brālis Kaspars, starp citu, ir precējies ar citu televīzijas darboni Maiju Rozīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!