Foto: F64

Pavisam drīz TV3 skatītāju novērtējumam tiks sniegts jauns televīzijas šovs visai ģimenei "Mazā lielā zvaigzne". Raidījumā viesosies pašmāju slavenības un viņu bērni, kuri par saviem vecākiem atklās pārsteidzošas lietas.

Jaunais raidījums pirmizrādi piedzīvos piektdienas, 15. marta, vakarā. Pie šova vadītāja Renāra Zeltiņa ikreiz viesosies trīs sabiedrībā pazīstamas personas un viņu bērni – lielās un mazās zvaigznes apvienotās komandas.

Komandu uzdevums būs iegūt pēc iespējas vairāk punktu it kā vienkāršās, tomēr dažbrīd visai piņķerīgās viktorīnās, kurās bērni par saviem slavenajiem vecākiem atklās to, par ko skaļi nerunā. Spēles norisināsies trijās kārtās, Delfi Izklaidi informē kanāla pārstāvji.

Pirmajā kārtā noskaidrosies, vai vecāki zina, ko par viņiem domā bērni. Raidījuma vadītājs Renārs Zeltiņš jau iepriekš būs uzdevis bērniem interesantus jautājumus par vecākiem, bet vecākiem būs jāmēģina uzminēt, kādu tieši atbildi bērns ir sniedzis. Šī kārta pavisam noteikti sagādā jautrus brīžus ne tikai skatītājiem, bet arī pašiem spēles dalībniekiem, jo gaismā nāks arī visai mulsinoši fakti.

Otrajā spēles kārtā noskaidrosies, cik labi vecāki saprot savu bērnu. Vecākiem būs jāmēģina uzminēt, ko apraksta viņu atvase. Tiks parādīti divi videoieraksti, kuros bērns stāsta par kādu lietu.

Savukārt trešajā kārtā atklāsies, cik labi vecāki un bērni viens otru pazīst. Vecākiem un bērniem tiks uzdots jautājums, uz kuru ir būs trīs atbilžu varianti – ja abiem izdodas atbildēt vienādi, tiks nopelnīts punkts.

Visas komandas spēles beigās iegūst naudas balvu, kuru varēs ziedot kādam labdarības mērķim pēc savas izvēles. Pirmajā raidījumā skatītāji satiks režisoru un restorānu īpašnieku Dāvi Auškāpu ar meitu Noru, spēles "Superbingo" vadītāju Armandu Simsonu ar meitu Heidiju Petru un mūziķi, šova "X Faktors" žūrijas locekli Intaru Busuli ar meitu Emīliju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!