Foto: Publicitātes foto

Piektdienas, 19. decembra, vakarā Kanālā 2 noslēdzās Latvijā pirmā modeļu šova Calendar Live fināla cīņa, un par daiļavu sacensības uzvarētāju kļuva 24 gadus vecā Baiba Latkovska (attēlā).

Līdz erotisko kalendāru meistara Sergeja Kondrašina veidotā televīzijas šova finālam bija nokļuvušas divas dalībnieces - īsi pirms fināla izstājās žūrijas locekļu daudz kritizētā Elza Stirna, bet izšķirošajā cīņā Baibai bija jāmērojas spēkiem ar 20 gadus veco Jekaterinu Lasunsku.

Calendar Live noslēdzošajā raidījumā meitenēm bija gan jāpiedalās stila fotosesijā un jādefilē modes skatē, gan jāuzklausa vērtējums par savu sniegumu visa šova garumā.

Kā atzina šova vadītāja Ieva Adamss, pārliecinošāka fotosesijās bija Jekaterina, kuru par labāko bija atzinuši vairāk fotogrāfu, tomēr žūrija, Calendar Live atbalstītāji un potenciālie meiteņu darba devēji bija nolēmuši, ka uzvarētājas titulu ir pelnījusi Baiba.

Jaunā daiļava balvā saņēma ne tikai iespēju fotografēties Kondrašina pēdējam kalendāram, bet arī tiesības piedalīties juvelierizstrādājumu zīmola Jahonts reklāmas klipā un citas vērtīgas balvas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!