Foto: Publicitātes foto
"Lauku sētā" rit jau piektā darba nedēļa. Jaunākajā šova sērijā tā vadītājs Jānis paziņoja, ka šajā nedēļā "Lauku sētu" pametīs divi dalībnieki, un spriedze dalībnieku vidū kļuva arvien lielāka.

Lai arī "Lauku sētā" darbu ir daudz, allaž atrodas tādi, kas pamanās slinkot, un šoreiz slinkākie ir Juris un Viljams. Juris gan metās apgalvot, ka darba vadītāja Sintija nav viņus pamodinājusi, jo Sintijas taktika esot abus ar Viljamu nolikt uz sliņķu sola.

Laiski saulītē slaistījās arī Sigita, daži dalībnieki par to bija īpaši dusmīgi.

Starp Danu un Lindu ir izveidojies konflikts, dalībnieku vidū jūtama spriedze. Koalīciju cīņas, intrigas, sazvērestības un savstarpējās attiecības katru dienu kļūst spraigākas. Brokastīs Jānis nāca klajā ar paziņojumu, ka katrai komandai ir jāizvirza viens sliņķis un šī informācija par sliņķiem tiks nodota arī saimniekiem. Spēka komanda pie lēmuma nonāca ātri, taču Dailes komandā viedokļi pamatīgi atšķīrās.

Visbeidzot spēka komandas sliņķis izrādījās Sigita, bet Dailes komandā Iveta, turklāt mājas saimnieki šiem lēmumiem piekrituši. Čaklākās gods atkal Venērai, viņa gan virtuvē, gan darbos visu paspēja.

Dalībnieki paši izbalsoja Sintiju, kura izvēlējās veikt klasisko uzdevumu – pupiņu šķirošanu. Sintija, Sigita un Iveta spraigā cīņā lasīja pupiņas, bet Sintija uzvarēja un paliek šovā. "Lauku sētu" pameta Iveta un seksīgā tetovētāja, jelgavniece Sigita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!