Foto: Privātais arhīvs/Reuters/Scanpix

Otrdienas, 9. maija, naktī Kijevā notikušais starptautiskā dziesmu konkursa pirmais pusfināls Latvijai sagādāja vilšanos – mūsu pārstāvji tālākai cīņai nekvalificējās, liekot nācijai mesties spriedelējumos, kas īsti nogāja greizi.

Savs viedoklis par grupas "Triana Park" un apvienības līderes Agneses Rakovskas uzstāšanos ir arī dziedātājai Lienei Greifānei, kura muzikālo apvienību atbalstīja arī klātienē Kijevā.

"Šis, manuprāt, bija viens no spēcīgākajiem šī gada priekšnesumiem, un varat teikt tur blablabla vokāls un tā tālāk, bet viņa ir tik ļoti harizmātiska, darbspējīga, mācīties griboša un talantīga sieviete. Tas, ko viņa pēdējos trīs gados manās acīs ir paveikusi, ir liels sasniegums," Rakovskas sniegumu savā "Facebook" profilā analizējusi Liene.

"Katram ir savs lauciņš, un nevajadzētu klasiķiem jaukties popmūzikas lauciņā, šī nav lielā balva, un izveidot augstvērtīgi novērtējamu priekšnesumu deju mūzikas stilā nav vieglākais ceļš," spriedusi pieredzes bagātā skatuves māksliniece.

"Paldies, Agnesīt, ka šo trīs gadu laikā tu esi bijusi talantīgākā darboties vēlošākā būtne manā dzīvē. Paldies jums visiem par atbalstu, Latvija bija augstā līmenī un ieņēma finālā vietu no skatītājiem, bet ne no žūrijas," zinājusi teikt Liene.

Atgādinām, ka 9. maija vakarā grupa "Triana Park" ar dziesmu "Line" uz "Eirovīzijas" konkursa skatuves kāpa kā pēdējie. Lai gan tika pieļauts, ka uzstāšanās pusfināla beigās varētu līdzēt gūt skatītāju simpātijas, tā nenotika, un Latvijas pārstāvji lielajam finālam nekvalificējās.

Vote for Latvia tonight ❤️❤️❤️🙌🏼 #eurovision2017 #trianapark #kiev

A post shared by Liene Greifāne (@lienegreifane) on May 9, 2017 at 11:02am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!