Foto: Publicitātes foto

Savulaik kā televīzijas spēles SuperBingo vadītāja iepazītā Liene Stepena (attēlā) piekritusi jaunam izaicinājumā – jau drīzumā kanāla TV3 skatītāji viņu redzēs jaunā ampluā, vadot raidījumu Esi gardēdis!

Jaunais raidījums pie skatītājiem nonāks jau 11. jūnijā, un pirmajā pārraidē Stepenas viesis būs aktieris Egils Melbārdis, kuru kā bārmeni Gunāru iemīļojuši seriāla UgunsGrēks skatītāji - viņš tāpat kā nākamie studijas viesi demonstrēs līdz šim plašākai publikai neatklātas kulināras prasmes.

Katrā raidījumā, kurus paredzēts rādīt sestdienu rītos, Esi gardēdis! viesis gatavos divus ēdienus, kuru pārraides beigās pasniegs kādam sev tuvam un mīļam cilvēkam, bet Stepena cienās viņus ar īpašām uzkodām vai ēdienu, lai gan pati sieviete atklājusi, ka viņa virtuvē nav uzskatāma par izcilu gatavotāju.

"Parasti tiek uzskatīts, ka sievietes jau piedzimst kā lieliskas namamātes. Daļēji tā arī ir taisnība, jo kura gan no mums nevar pagatavot savai ģimenei vakariņas? Bet dažreiz tā gribas ko īpašu! Man šobrīd ir ļoti paveicies, jo esmu atgriezusies televīzijā, kas ir tāpat kā ar kārumiem - vienu reizi pamēģini un nevari vairs no tiem atteikties.

Man ir iespēja tikties ar ļoti interesantiem cilvēkiem, uzzināt dažādu ēdienu receptes un galvenais - iemācīties tos gatavot. Par to ir prieks gan man pašai, gan ģimenei!" atzinusi Stepena.

Esi gardēdis! veidotāji arī sola, ka viesi, starp kuriem būs dziedātājas Ance Krauze, Liene Šomese un citi populāri cilvēki, ciemojoties pie Stepenas, sniegs atbildes uz daudziem nopietniem jautājumiem, piemēram, atklās, ka no lakšiem var pagatavot gardus salātus, bet, pētot līņa spuras, iespējams noteikt tā dzimumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!