Foto: Kadrs no video

Priecīgs pārsteigums sarūpēts tiem, kuri laika ziņas skatās smuko un atraktīvo diktoru dēļ. No 26. aprīļa LNT skatītājus par to, vai gaidāms lietus vai saulīte, informēs izskatīgā blondīne Rūta Čivča (attēlā), kuru skatītāji jau iemīlējuši kā LNT Brokastis žurnālisti.

Pirmo reizi jaunajā ampluā Rūta debitēja otrdienas rītā, vēstot par gaidāmo laiku raidījuma 900 sekundes skatītājiem.

"Debija LNT laika ziņās aizvadīta jestri un saulaini. Ar tik kolosāliem kolēģiem citādi nemaz nevarēja būt! Paaaaaaldies maniem fantastiskajiem mentoriem Kristapam Tālbergam un Mārim Grigalim!

Ceru solīt tikai saulainu laiku, pirmo, īpaši labvēlīgo, medicīnisko laika tipu un stāstīt, ka Latviju skar viens vienīgs anticiklons!" pēc savām pirmajām novadītajām laika ziņām Facebook emocijas pauda Rūta.

Tiesa, pirmajā ekrāna uznācienā viņai bija jāvēsta par lietu un gaidāmu drēgnu dienu, taču nejauko prognozi kompensēja pašas Rūtas saulainais tēls, par ko jau sajūsmu sociālajos tīklos pauduši skatītāji.

Turpmāk atraktīvā Rūta regulāri priecēs LNT draugus kā laika ziņu meitene, papildinot tautas jau iemīļoto duetu – Grigali un Tālbergu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!