Foto: Publicitātes foto

LTV žurnāliste un raidījumu vadītāja Ieva Strazdiņa pieņēmusi lēmumu pamest visus savus darbus un aizbraukt no Latvijas, lai atgūtu spēkus. Viņa pārcēlusies uz sava līgavaiņa dzimteni Skotiju, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Lēmumu par aiziešanu no darba Latvijas Televīzijā viņa pieņēmusi pērnā gada novembrī, turklāt gada nogalē beidzies arī īres līgums Strazdiņas dzīvoklī. Kopā ar līgavaini Ādamu pieņemts lēmums pārcelties uz Edinburgu Skotijā. Vai tur viņa arī paliks pavisam, Strazdiņa pagaidām nemāk teikt.

Kā "Privātajai Dzīvei" skaidro pati Ieva, LTV viņa veidoja raidījumu "Revidents", gatavoja ziņu sižetus "Rīta Panorāmai" un vakara "Panorāmai", kā arī piestrādāja radio SWH Ziņu dienestā. Strazdiņa to vien darījusi, kā skrējusi un strādājusi – viņas darba diena parasti sākusies ap pieciem no rīta un beigusies desmitos vakarā. Par pārpūli jau liecinājuši zili riņķi zem acīm, un žurnāliste sapratusi, ka ir uz izdegšanas sliekšņa.

Ar draudzenes darba daudzumu neesot bijis mierā arī mīļotais vīrietis; viņš Ievai uzstādījis ultimātu: esot Edinburgā, viņai tikai jāatpūšas, nedrīkst neko strādāt.

Kā žurnālam saka Strazdiņa, televīzijā viņas atlūgumu uztvēruši ar sapratni un gaidīšot atpakaļ. Tikmēr pati Ieva pieļauj iespēju atgriezties Rīgā, ja dzīve Skotijā tomēr nebūs pa prātam.

Vairāk par to lasi 17. janvāra izdevumā "Privātā Dzīve"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!