Foto: DELFI

Piektdien, 22. novembrī, TV3 skatītāji varēja sekot līdzi iepazīšanās šova Saimnieks meklē sievu jaunākajiem notikumiem, un beidzot tika atklāta šova lielākā intriga – vienīgā daiļā dzimuma dalībniece Magone Burka izdarīja savu izvēli.

Šova sākumā Magones sētā ieradās trīs braši precinieki, bet viens no puišiem - Nikolajs - sagādāja pārsteigumu gan skatītājiem, gan konkurentiem Ventim (attēlā) un Rasmusam, gan pašai saimniecei - potenciālais līgavainis pēc pāris stundu viesošanās un īsa randiņa saprata, ka Magone nav pietiekami gudra, un tāpēc sētu steidza pamest.

Abi pārējie brašuļi godam cīnījās par Magones sirdi - Ventis ābeļzarā pakāra paša sagādātu šūpuļkrēslu, Rasmuss iecerētajai veltīja poētiskas rindas, visu spēkiem tika izlīmētas tapetes un paveiktas citas lietderīgas lietas.

Kamēr Rasmuss mēģināja iedraudzēties ne tikai ar Magoni un viņas dēlēnu, bet arī ar iecerētās runātīgo un gana valdonīgo māti, Ventis vairāk sevi apliecināja darbos, kā arī nolēma atklāt kādu ne visai patīkamu pagātnes detaļu - viņš Magonei atzinās, ka ir sēdējis cietumā, bet sīkāk par notikušā apstākļiem vismaz kameru klātbūtnē nerunāja.

Neraugoties uz šaubām par Venta vētraino pagātni, kurā nav trūcis arī alkohola un uzdzīves, Magone tomēr no abiem potenciālajiem līgavaiņiem izvēlējās tieši viņu. Tiesa, no Rasmusa saimniece šķīrās ar asarām acīs, un abi viens otram nosolījās sūtīt vēstules un turpināt sazināties.

Ar Magones izvēli gan īsti mierā nebija viņas mamma, kura raidījuma veidotājiem pēc meitas izvēles izdarīšanas atklāja, ka, ja šis lēmums būtu viņas ziņā, viņa izvēlētos garīgās, ne materiālās vērtības, un, viņasprāt, Ventis esot slikts puisi.

Tāpat piektdienas vakarā tapa zināms, ka Garoziņu saimnieks Ingus Krūmiņš arī ir gatavs izdarīt izvēli - viņš par piemērotāko atzina pievilcīgo policisti Agnesi. "Jā, es redzu, kura varētu būt mana sieva," neilgi pirms izvēles izdarīšanas šova veidotājiem pačukstēja Ingus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!