Foto: Publicitātes foto

Ar pavasara tuvošanos likumsakarīgi saistās iemīlēšanās, un šis gadalaiks tiek vērtēts arī kā viens piemērotākajiem laulību noslēgšanai. Šajā sakarā viena no TV šova Precamies!?! vadītājām un astroloģe Māra Ošuroka (attēlā pa kreisi) stāsta, kas ir veiksmīgu attiecību pamatā.

"Vērtējot pāra attiecību iespējamo izdošanos, ir vairāki parametri, kas jāņem vērā. Viens no tiem ir vecums, kādā konkrētie cilvēki atrodas.

Ļoti bieži ir tā, ka, veidojot nopietnas attiecības, kas rezultējas ar laulību un bērniem, līdz trīsdesmit gadu vecumam cilvēki vēl nav īsti atraduši savu vietu dzīvē ne profesionālajā, ne garīgajā ziņā.

Līdz šiem trīsdesmit gadiem visbiežāk vēl atrodamies sevis meklējumos, tāpēc attiecības var neizveidoties tik veiksmīgi, kā cerēts, jo, ja astroloģiskā saderība diviem cilvēkiem it kā ir laba, tad patraucēt var tieši vecums," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta astroloģe.

"Protams, ne visiem ir jāprecas ap trīsdesmit gadiem, bet tas ir visoptimālākais vecums. Divdesmit gados iespēja satikt savu īsto otro pusīti būs krietni mazāka, jo cilvēks gluži vienkārši vēl neapzinās pats sevi, kā arī to, kur šo īsto cilvēku varētu sastapt.

Varbūt viņam patiesībā būtu jābūt ārstam vai aktierim, bet divdesmit gados viņš vēl dara kaut ko sev pilnīgi nepiemērotu.

Attiecīgi tiks piesaistīts nepareizās jomas pretējā dzimuma pārstāvis, jo ar cilvēkiem jau tiekamies nepārtraukti, kā rezultātā veidojas arī savstarpējās attiecības," skaidro Ošuroka.

"Otrais aspekts, kas nosaka attiecību ilgtspēju, ir vēlamais pretējā dzimuma vecums un tips, jo samērā mazam sieviešu procentam der gados vecāki vīrieši, bet agrīnajos gados vairums vīriešu vēl nav nobrieduši.

Tā rezultātā sievietes lūkojas pēc vecākiem un pieredzējušākiem partneriem, bet beigu beigās izrādās, ka šī vecuma starpība nebūt nav piemērota vienam vai otram attiecībās iesaistītajam cilvēkam.

Tāpat tiek pētīts tas, vai cilvēki, kas iesaistījušies attiecībās, viens otru papildina un vai notiek bagātināšanās ilgstošā laika periodā.

Ļoti svarīgas ir patiešām kopīgas intereses, jo daudzi cilvēki diemžēl uzskata, ka tas nozīmē vien aiziešanu kopā uz kino vai teātri.

Ir ļoti būtiski, lai pārim būtu kopīgi pasaules uzskati, jo attiecības nevar izdoties gadījumā, ja, piemēram, katram ir atšķirīgs viedoklis par to, kā jāaudzina bērns," brīdina astroloģe.

"Analizējot pāra savstarpējo piemērotību, tiek pētītas arī planētas. Piemēram, vīrišķā planēta Marss atbild par kaisli, un daudzi jaunieši, kam šī planēta astroloģiskajos horoskopos ļoti veiksmīgi savienojas, radot fizisko pievilkšanos, maldīgi uzskata, ka tā ir patiesa mīlestība, lai gan starp viņiem vienkārši valda kaisle.

Savukārt, ja abiem veiksmīgi sakrīt mīlestības planēta Venera, tad var cerēt, ka pārim radīsies gan stabilas jūtas, gan neiztrūkstošā kaisle," nosaka Ošuroka, uzsverot vēl kādu svarīgu aspektu.

"Ļoti maz ir cilvēku, kam izveidojas vienas attiecības uz mūžu, jo savā praksē pagaidām esmu redzējusi tikai dažus šādus horoskopus no tūkstošiem aplūkoto.

Tādēļ attiecību ilglaicības jautājumu var izvērtēt arī tā, ka būtiska loma tiek piešķirta iepriekšējo attiecību pieredzei, kas pārim māca, kā kopt šī brīža attiecības, nepieļaujot agrākās kļūdas un veiksmīgāk pielāgojoties vienam otram.

Ja ir šī patikšana un vajadzība pēc konkrētā cilvēka, tad vienkārši var mēģināt un darīt visu, lai attiecības izdotos. Varbūt kādam arī vajag šādus klupšanas akmeņus, lai viņš dzīvē tiktu uz priekšu," spriež Precamies!?! vadītāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!