Foto: DELFI

Svētdienas, 2. novembra, vakara telekanāla NTV Mir Baltic šova Gribu pie Meladzes kārtējā raidījumā Markus Riva (attēlā) uzstājās kopā ar slaveno Poļinu Gagarinu un jauniem grupas kolēģiem, izpelnoties ne tikai iespēju iekļūt nākamajā kārtā, bet arī īpašas Konstantīna Meladzes uzslavas.

Meladzes šova sērijā uzstājās jaunizveidotās grupas kopā ar saviem slavenajiem skolotājiem. Markus Rivas komandai iepriekšējais konkurss bija beidzies uz jautājuma zīmes, jo no puišu trio pēkšņi izstājās viens no dalībniekiem, kuram esot jābrauc precēties.

Toreiz žūrija sprieda, ka divu cilvēku sastāvā grupa nav spējīga turpināt darbu, lai gan puišus par saviem audzēkņiem uzņemties gatavību izteica populārā Poļina Gagarina. 2. novembra vakara šovs parādīja, ka situācija atrisināta. Markus blice Poļinas vadībā uzstājās četru cilvēku sastāvā - abiem dalībniekiem bija pievienoti divi puiši no jau izbalsotajām grupām.

Četrotne un Poļina par savu uzstāšanos izpelnījās Meladzes sajūsmu un uzslavas, un mūsu Markus pat tika intervēts aizskatuvē par sajūtām pēc lieliskā priekšnesuma. Tāpat pēc viņa uzstāšanās Twitter tīklā kā lavīna atkal uzvirmoja pozitīvas un sajūsmas pilnas atsauksmes par skaistulīti no Latvijas. 

Kā pirmos no šova izslēdza Vladimira Presņakova vadīto blici, un Meladze izteica aizrādījumus arī vairākiem konkrētiem dalībniekiem, bet mūsu Markus tika cauri sveikā. Sērijas noslēgumā tika dots mājiens, ka latviešu skaistulis Markus nākamajā šova pārraidē spīdēs jo īpaši spoži.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!