Foto: Publicitātes foto

Kinoindustrijas censonis Miks Ozoliņš (attēlā), kurš jau vairākus gadus par savām mājās sauc ASV, šonedēļ savos sociālajos tīklos nācis klajā ar paziņojumu, ka vēlas uzņemt jaunu seriālu, un lūdz tam ziedot naudu.

Viņa jaunākais projekts Strings Attached ir stāsts, kura veidošanā Ozoliņš iedvesmojies no tādiem pasaulē populāriem seriāliem kā Californication un Girls. Tajā apspēlēta attiecību tēma, sekss, ģimene un darbs.

Stāsta vadlīnija ir par kādu izbijušu pleiboju Maksu, kurš ir izveidojis ģimeni un kļuvis par mākslinieku, taču pēkšņi uzpeld viņa seksa video, tā radot dažādus pārpratumus gan darbā, gan ģimenē.

Kā ziņo Ozoliņš (pieteikumā gan viņš sevi sauc Ozolins), seriālā piedalīsies arī viņa draudzene - populārās dziedātājas Riannas bekvokāliste Kimberlija Insa - un abu kopīgā meitiņa Eislija.

Režisors cer, ka ar citu cilvēku palīdzību un atbalstu tiks savākta nauda, lai līdz rudenim viņa jaunais projekts ieraudzītu dienas gaismu.

2009. gadā Ozoliņš prezentēja savu pirmo kinofilmu Es gribu tavu meiču!, kurā galveno lomu atveidoja viņa tā laika mīļotā sieviete Agnese Zeltiņa. Lai gan pagājuši vairāki gadi, viņš joprojām cenšas piepildīt sapni par veiksmīga kino jomas darboņa karjeru.

"Jau no 18 gadiem sapratu, ka gribu strādāt televīzijā un taisīt kino filmas. Pavisam TV esmu nostrādājis četrus gadus - gan MTV Latvija, gan LNT. Un tagad esmu realizējis savu sapni," toreiz stāstīja Miks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!